amaradaar Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Powiem szczerze, ze kolega east-import jedyne co robi to reklamuje swoje radia, a powinien to chyba robic w dziale sprzedam. a no właśnie dokładnie, kolega skrzętnie omija trudne dla niego tematy w zasadzie cały czas i twierdzi że jest tu wielu zadowolonych klientów a ja widzę tylko takich co kupuja i albo nie działa to nie działa tamto albo no moze byc po praunastu przeróbkach
Multis Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dlatego chętnie kupię na testy taki model. Zrobimy mu pomiary charaktyrystyk ampli, tunera, i zobaczymy co w trawie piszczy. Nie ukrywam że kusi mnie ten sprzęt. Tylko boję się że jak coś nie będzie po mojemu to poleci daaaaaleeeeeko. Wysłane z taboreta G3
east-import Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Sorry, ale nie trawie kiedy ktos doradza zakup radia ktore sie samemu oferuje. Nie trawie kiedy ktos zarabia na kolegach z forum. Forum moim zdaniem jest po to aby pomoc uniknac kosztow, a nie zarabiac na sobie. Ja wam dałem filmiki zamontowanego chińczyka w mojej a4 byście zobaczyli czy gra czy nie gra Druga sprawa z zarabianiem Zapytaj kolegi z Forum czy Kupił w standardowej kwocie czy miał rabat jako że jest z Forum . Kolejna sprawa Dla użytkowników forum Przesyłki my climy Więc zero dodatkowych Kosztów Dlatego chętnie kupię na testy taki model. Zrobimy mu pomiary charaktyrystyk ampli, tunera, i zobaczymy co w trawie piszczy. Nie ukrywam że kusi mnie ten sprzęt. Tylko boję się że jak coś nie będzie po mojemu to poleci daaaaaleeeeeko. Wysłane z taboreta G3 Kupując w Polsce przez interent od 25-12-2014 Masz 14 dni na zwrot bez podania przyczyny Więc masz czas na przetestowanie To że kolega amaradaar miał kilka lat temu z wyglądu podobne tyle że na windows ce ze słabymi bebechami nie znaczy że wszystkie chińczyki są złe Edytowane 23 Stycznia 2015 przez east-import
Rekomendowane odpowiedzi