kam2 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 No widzę że na aucie to jest wieśniackie na maksa ! W sumie tak też się zasugerowałem nowe ładne czyste itp szybka przeróbka w PS i jakoś było ale foto na aucie pokazuje rzeczywistość. OK a co z tyłem pomyślałem o tym dlatego że gdzieś na ulicy minęła mnie ładna B5 lampy z tyłu wyglądały jak z nowego auta (bo i pewnie nowe były) ale takie przejrzyste wyraźne (pewnie clear'y ale nie ledowe) może źle poszukałem a są jakieś naprawdę godne uwagi. Polecicie coś ? Trochę kiepskie foty ale ten tył mnie dobija wyglądają jakoś tak starawo choć to poliftowe szkiełka
Fenrir Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Cieszę się że to widzisz A ledowych nie chcesz na tył? http://allegro.pl/audi-a4-sedan-b5-94-00-lampy-tyl-led-smoke-tuning-i4960422382.html http://allegro.pl/audi-a4-sedan-b5-94-00-lampy-tyl-led-clear-tuning-i4960435259.html Tutaj masz porównanie: Ja nie lubię poliftowych bo są jakieś takie matowe, mają mało żywe kolory. Te ledowe właśnie przeciwnie. Moim zdaniem w kwestii zamienników to najlepsze lampy. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Fenrir
kam2 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 No na foto 2 fajnie to wygląda. Nie trzeba do ich montażu nic ingerować w instalację ? Kiedyś w lexusie musiałem bawić się w jakieś tranzystorki itd. bo na CAN-BUS było mniejsza o to ale było tyle zachodu że w końcu wróciłem na ORI lampy. Przynajmniej naprowadziłeś mnie na trop THX.
Fenrir Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 To są lampy dedykowane więc nie będzie problemu. W opisie aukcji: "pełne okablowanie - wystarczy połączyć kostki" Ja mam u siebie takie ledy: Miałem je już jak go kupiłem. Przy nich są jakieś jakby przetwornice ale chyba podłączenie jest jak ori.
Trzesio Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) ale drogie koledze wybrałeś http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-95-01-sedan-red-white-i4975530081.html jeśli żarówka to może coś w tym stylu: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-95-00-sedan-red-smoke-t80-i4977262667.html Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Trzesio
Fenrir Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oj tam Tamte znalazłem w 10 sekund, a jak ktoś jest zdecydowany to i tak z reguły szuka żeby taniej znaleźć a nie bierze pierwsze lepsze. Dałem tamte dla przykładu.
kam2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tak najtańsze nie są ale w tym wypadku cena to drugorzędowa rzecz Poszperam trochę po google i jak nic ciekawego nie znajdę to biorę te ledy. Pierwszy raz zobaczyłem że pod lampą są możliwe te ..... zaślepki w chromie (nie wiem jak tego szukać) ale ciekawi mnie jak to w całości się prezentuje.
Fenrir Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie rób tego... To wieś na maxa. Jak dawać chromy to tylko oryginalne, przejdą opcjonalnie obwódki szyb, lusterka RS4, i obwódka grilla, nic po za tym.
kam2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 O w mordę jak tak auto upośledzić można Lusterka (obudowy) mam in.pro. ale pierwsze muszę powalczyć z prawym lusterkiem (z angola). Miałem też 3 grill'e in.pro. nówki całe w chromie a jedn Al i teraz żałuję że sprzedałem. Ale też jestem tego zdania żeby z tym nie przesadzać.
Fenrir Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Najlepiej wygląda chyba grill RS4, czarna ramka, znaczek w chromie. Sam planuję tak u siebie ogarnąć.
Fenrir Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Masz na myśli lampy tak? To folia. W tym przypadku mi się podoba ale tutaj całe auto jest kozackie, a jak ktoś zrobi coś takiego w seryjnym B5 to moim zdaniem będzie popelina. Można też przyciemnić całe lampy na czarno. Z tym że w obu przypadkach można za to stracić dowód bo to mocno rzuca się w oczy, i może ograniczać moc świateł. Chociaż folię zawsze można zerwać więc mod mało inwazyjny, można spróbować. Folia oracal 10zł kosztuje. Edytowane 3 Lutego 2015 przez Fenrir
HansJustus1111 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 miałem na myśli żółte światła, już się rozeznałem co i jak tylko pytanie czy efekt będzie równie dobry jak tu na zdjęciu... za 2 tyg mam urlop więc coś pomyśle. Pozdrawiam
Fenrir Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 To zależy jakiej folii użyjesz i jak to okleisz. Ale efekt jak najbardziej osiągalny.
kam2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) ktoś coś ? Edytowane 4 Lutego 2015 przez kam2
kam2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Tak myślałem też byłem tego zdania....dobra zamawiam
quick Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy naprawdę jest sens oraz podoba Wam się robienie "diodowiska" w aucie, które ma ~15/20 lat? Wydaje mi się, że o wiele lepszym zabiegiem jest odświeżenie oryginalnych lamp a nie montowanie takich świecidełek..
kam2 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Sens jest zawsze rzecz gustu. Jakoś wcześniej miałem to gdzieś i uważałem za wiochę ale odkąd kolega z pracy założył to ciężko oderwać oko
paweł29 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam. Mam pytanko, jakie kupić żarówki do audi żeby miały ładne białe światło? Witam. Mam pytanie, jakie kupić żarówki do audi żeby miały ładne białe światło?
Rekomendowane odpowiedzi