Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówki H7 świecące na biało - efekt xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz moze fote,jak one swieca:wink:

Opublikowano

no wlasnie tez jestem ciekawy czy ktos ma fotke jak swieca lub jeszcze inne do polecenie na halogeny.

nasze w audi halogeny sa dosc male i potrzeba dobrej zarowki zeby ladnie to swiecilo i naprawde podczas mgly pomoglo ;)

Opublikowano

Ja mam taki problem że mijania i halogeny świeca tak samo.:-)

Sony Xperia Tapatalk Pro.

Opublikowano

hehe, czyli rozumiem, ze Ty masz te OSRAM w halogenach i jestes zadowolony? w czasie mgly pomagaja i oswietlaja dolne partie drogi bardzo dobrze? ;)

Opublikowano
ta dosc ciekawie swieca,mam tej firmy cale oswietlenie wnetrza,narazie swieca:grin:

Audi B6 A4 Quattro 1.8T Lighting Fog Lights ES#11133 H11 Platinum White Bulb - Pair - ZZH11BSPLWA

Pioter pokasuj PW bo nie można Ci wiadomości wysłać :kwasny:

Opublikowano

Jeszcze ktoś może jakieś halogenowe polecić żarówki ?;)

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

Od siebie dodam że miałem założone osram night braker plus. Ostatnio w auto świecie widziałem test żarówek i cały test wygrały Ring +120% Xenon Ultima, kosztują sporo bo około 100 zł. No i jak założyłem to oczywiście efektu xenonu 0, świecą nieco gorzej od tych osram, generalnie 100 zł wyrzucone do kosza, trzeba było sobie dobre whisky za te pieniądze kupić a nie żarówki :)

Opublikowano

Znajomy polecił mi takie żarówki H11 XENON niebieski 12V 55W zarowka zarowki ksenon (3686151777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mówił ze za te pieniadze to ładnie święcą. zaryzykowałem i kupiłem:decayed: Efekt jest ciekawy i dość mocno świecą. Ale na mgle jeszcze nie sprawdzałem. tak ze tyle mogę się wypowiedzieć:wink:

Opublikowano

ja mam jak dla mnie jedyne warte zainteresowania dobry stosunek ceny do produktu

do mijania (h7) Osram Night Braker Gold(ok.95zl) (seria limitowana ale jeszcze mozna kupic) jak kupilem i zmienilem ze zwyklych to normalnie zwariowalem roznica nieziemska

a do postojowek (w5w) PHILIPS Blue Vision Ultra(ok.12zl)

---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:53 ----------

pakuj do auta naprawde warto

Opublikowano
Opublikowano

dziekuje Panowie za opinie... caly czas szukam dobrych H11 ;) najlepiej jak by ktos dal faktycznie zdjecie jak to wyglada jak ma ktos zalozone ;)

Opublikowano

Tak wyglądają moje

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------

yny4ytez.jpg

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

meo21

mozesz zrobic zdjecie z srodka auta po zmroku na samych halogenach jak to wyglada z oswietleniem??

Opublikowano

Próbowałem ale nie za bardzo to wychodzi i mało widać na foto:wink:

Opublikowano

szkoda kurde chcialem widziec jak to swieci ;) ale dzieki;)

Opublikowano

potwierdzam. mam takie już w kolejnym aucie i bardzo fajnie i jasno świecą :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- do mijania (H7) Osram Night Braker +90%

- do postojowek (w5w) PHILIPS Blue Vision Ultra

Moje żarówy były już na wykończeniu i zastanawiałem się na co je wymienić. Skorzystałem z powyższej propozycji kolegi i jestem zaskoczony - widzę gdzie jadę po zmroku :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chciałem zapytać jak sprawdzają się żarówki - OSRAM H7 NIGHT BREAKER UNLIMITED ?? CZY ktoś coś może napisać swoją opinię ? czy warto ?