Opublikowano 27 Listopada 201312 l Halogeny to H11.Polecam to: http://www.osram.pl/osram_pl/Dla_konsumentow/Oswietlenie_samochodowe/Produkty/Reflektory_gowne/NIGHT_BREAKER_PLUS/Rodzina_NIGHT_BREAKER_PLUS/index.html Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Halogeny to H11.Polecam to:OSRAM|Dla konsumentow|Oswietlenie samochodowe|Produkty|Reflektory głowne|NIGHT BREAKER PLUS|Rodzina NIGHT BREAKER PLUS|index Sony Xperia Tapatalk Pro. masz moze fote,jak one swieca:wink:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l no wlasnie tez jestem ciekawy czy ktos ma fotke jak swieca lub jeszcze inne do polecenie na halogeny. nasze w audi halogeny sa dosc male i potrzeba dobrej zarowki zeby ladnie to swiecilo i naprawde podczas mgly pomoglo
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Ja mam taki problem że mijania i halogeny świeca tak samo.:-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 27 Listopada 201312 l hehe, czyli rozumiem, ze Ty masz te OSRAM w halogenach i jestes zadowolony? w czasie mgly pomagaja i oswietlaja dolne partie drogi bardzo dobrze?
Opublikowano 29 Listopada 201312 l ta dosc ciekawie swieca,mam tej firmy cale oswietlenie wnetrza,narazie swieca:grin: Audi B6 A4 Quattro 1.8T Lighting Fog Lights ES#11133 H11 Platinum White Bulb - Pair - ZZH11BSPLWA
Opublikowano 29 Listopada 201312 l ta dosc ciekawie swieca,mam tej firmy cale oswietlenie wnetrza,narazie swieca:grin:Audi B6 A4 Quattro 1.8T Lighting Fog Lights ES#11133 H11 Platinum White Bulb - Pair - ZZH11BSPLWA Pioter pokasuj PW bo nie można Ci wiadomości wysłać
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Jeszcze ktoś może jakieś halogenowe polecić żarówki ? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Od siebie dodam że miałem założone osram night braker plus. Ostatnio w auto świecie widziałem test żarówek i cały test wygrały Ring +120% Xenon Ultima, kosztują sporo bo około 100 zł. No i jak założyłem to oczywiście efektu xenonu 0, świecą nieco gorzej od tych osram, generalnie 100 zł wyrzucone do kosza, trzeba było sobie dobre whisky za te pieniądze kupić a nie żarówki
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l Znajomy polecił mi takie żarówki H11 XENON niebieski 12V 55W zarowka zarowki ksenon (3686151777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mówił ze za te pieniadze to ładnie święcą. zaryzykowałem i kupiłem:decayed: Efekt jest ciekawy i dość mocno świecą. Ale na mgle jeszcze nie sprawdzałem. tak ze tyle mogę się wypowiedzieć
Opublikowano 1 Grudnia 201312 l ja mam jak dla mnie jedyne warte zainteresowania dobry stosunek ceny do produktu do mijania (h7) Osram Night Braker Gold(ok.95zl) (seria limitowana ale jeszcze mozna kupic) jak kupilem i zmienilem ze zwyklych to normalnie zwariowalem roznica nieziemska a do postojowek (w5w) PHILIPS Blue Vision Ultra(ok.12zl) ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:53 ---------- pakuj do auta naprawde warto
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l dziekuje Panowie za opinie... caly czas szukam dobrych H11 najlepiej jak by ktos dal faktycznie zdjecie jak to wyglada jak ma ktos zalozone
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Tak wyglądają moje Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Grudnia 201312 l meo21 mozesz zrobic zdjecie z srodka auta po zmroku na samych halogenach jak to wyglada z oswietleniem??
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Po wszystkich testach od 4 lat tylko OSRAM|Dla konsumentow|Oswietlenie samochodowe|Produkty|Reflektory głowne|NIGHT BREAKER PLUS|Rodzina NIGHT BREAKER PLUS|index potwierdzam. mam takie już w kolejnym aucie i bardzo fajnie i jasno świecą
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l - do mijania (H7) Osram Night Braker +90% - do postojowek (w5w) PHILIPS Blue Vision Ultra Moje żarówy były już na wykończeniu i zastanawiałem się na co je wymienić. Skorzystałem z powyższej propozycji kolegi i jestem zaskoczony - widzę gdzie jadę po zmroku
Opublikowano 4 Stycznia 201412 l chciałem zapytać jak sprawdzają się żarówki - OSRAM H7 NIGHT BREAKER UNLIMITED ?? CZY ktoś coś może napisać swoją opinię ? czy warto ?