Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u siebie tez mialem to malowac ale własnie słyszalem ze to zawsze bedzie pękac :wink4: ale skoro gdzies na allegro sa plastikowe to mozna pomodzic :rolleyes::)[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 11:47_________________________________________________

Kowi87 napisał(a):

aaa to te :decayed: co powiecie o tym progach al'a S4? jest sens to kupowac i zakladac? :mysli:

Opublikowano
  mrogal napisał(a):
  _Solar_ napisał(a):

oranżyk musi fajniejszy :good:

ten to troche za bardzo ukrainski, ale Rafalekx'owi sie podoba ukraincowi

:rolleyes: idź biały muzinie :tongue4::decayed: Ładny turkusik/blękicik :good:

Opublikowano

Panowie,

jest jakiś utwardzacz do gumy, który podobno załatwia sprawę - mój majster mi kiedyś mówił, ale nie pamiętam co to było dokładnie.

Opublikowano

U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz :wink4:

Opublikowano
  Kowi87 napisał(a):

U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz :wink4:

wystarczy uważać jak się drzwi otwiera aby nigdzie nie uderzać :wink4:

Mrogal a co do twojego autka, myślisz że czarny dach będzie pasował do pomarańczowych kół :?:

Opublikowano
  A-rek napisał(a):
  Kowi87 napisał(a):

Mrogal a co do twojego autka, myślisz że czarny dach będzie pasował do pomarańczowych kół :?:

moze i nie :cool1: ale za to bedzie pasował widok bezcennych min ludzi patrzacych sie na jego wozidełko :decayed:
Opublikowano
  Cytat
ale za to bedzie pasował widok bezcennych min ludzi patrzacych sie na jego wozidełko

jeżeli na tym mu zależy to prościej i taniej będzie jebnąć sobie płomienie na bokach samochodu i efekt osiągnięty :cool1:

Opublikowano

morgal maluj to w pomarańcz bedzie gicio :tongue4::good:

Opublikowano
  A-rek napisał(a):
  Cytat
ale za to bedzie pasował widok bezcennych min ludzi patrzacych sie na jego wozidełko

jeżeli na tym mu zależy to prościej i taniej będzie jebnąć sobie płomienie na bokach samochodu i efekt osiągnięty :cool1:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  A-rek napisał(a):
  Kowi87 napisał(a):

a do jakich?

mam dach na pomaranczowo pomalowac :decayed:?

Opublikowano

dach pomaranczowy to juz z lekka festyn :decayed: relingi w pomarańcz :decayed:

Opublikowano
  wojciu0308 napisał(a):

relingi w pomarańcz :decayed:

:shocked::polew: :polew: :polew: Wojtuś :good::decayed:

turkusik :!: :)

Opublikowano
  rafalekx napisał(a):
  wojciu0308 napisał(a):

gejek!

Opublikowano
  mrogal napisał(a):

gejek!

:naughty: idę do artystki się jej zapytam który lepszy :tongue4::przebiegly:

Opublikowano
  mrogal napisał(a):
  A-rek napisał(a):
  Kowi87 napisał(a):

a do jakich?

do czarnych bądź srebrnych

Cytat
mam dach na pomaranczowo pomalowac ?

lepiej nie ale jak koła będą pomarańczowe to lepiej aby dach wrócił do poprzedniego koloru

Opublikowano
  A-rek napisał(a):

do czarnych bądź srebrnych

czarne sie zmniejsza

srebrne nudne opatrzyly mi sie

Cytat
mam dach na pomaranczowo pomalowac ?
  Cytat

lepiej nie ale jak koła będą pomarańczowe to lepiej aby dach wrócił do poprzedniego koloru

a za rok mi sie koncept zmieni i znowu bede oklejal :)

Opublikowano
  rafalekx napisał(a):
  wojciu0308 napisał(a):

tak tylko mi sie głośno pomyślalo :decayed::polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 16:55_________________________________________________mrogal zostaw dach jest git :wink4: nie słuchaj tych zazdrośników :kox:

Opublikowano
  Cytat
nie słuchaj tych zazdrośników

:polew:

to ja lepiej już się nie wypowiadam ale jak dla mnie to zrobi się tzw. "choineczka" z tyloma kolorami na aucie..... ale kto co lubi...... :good:

Opublikowano

Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie :wink4:

Opublikowano
  slepy napisał(a):

Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie :wink4:

lampy to już seryjne siedzą :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...