mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 u mnie tak na bank nie będzie oj rafal rafal
aju Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 gleba a siedzonka nie powiem oryginalnie to wygląda
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 gleba a siedzonka nie powiem oryginalnie to wygląda au ciebie nie ma takiej gleby ? siedzonka ok wazne ze stan jak nowka prawie a w swietle dziennym az tak bardzo sie nie rzucaja w oczy, mi pasuje
aju Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 au ciebie nie ma takiej gleby ? teraz akurat nie bo nie dojechał bym nad morze ogólnie jest taka lub większa
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 au ciebie nie ma takiej gleby ? teraz akurat nie bo nie dojechał bym nad morze ogólnie jest taka lub większa tylko Ty masz 19'' ja na tym setupie zaczepiam o wszystko i prawie wszedzie musialem wjazd do garazu podsypac , moze na 18'' bedzie lepiej
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 tylko Ty masz 19'' ja na tym setupie zaczepiam o wszystko i prawie wszedzie musialem wjazd do garazu podsypac , moze na 18'' bedzie lepiej Czyli zakładasz większe koło żeby się lepiej jeździło A nie lepiej kapichnę podkręcić wyżej? do czasu zakupu większego koła? Zrób no solidne foty wnętrza
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 tylko Ty masz 19'' ja na tym setupie zaczepiam o wszystko i prawie wszedzie musialem wjazd do garazu podsypac , moze na 18'' bedzie lepiej Czyli zakładasz większe koło żeby się lepiej jeździło A nie lepiej kapichnę podkręcić wyżej? do czasu zakupu większego koła? Zrób no solidne foty wnętrza a Ty wnetrza nie widziales? podniosl bym z 0,5 centa ale pogoda nie pozwala a w garazu nie chce mi sie dlubac, bo ciasno , jutro lece do lecznej to bedzie test na trasie
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 jutro lece do lecznej to bedzie test na trasie Nie widziałem wnętrza juz zalożonego w aucie... Przez Cyców? Ło to powodzenia życzę Chyba, że coś się tam zmieniło od moich ostatnich podróży
Michał Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 najs a te 18" co masz je mieć, to będziesz jakoś malował?
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 najs a te 18" co masz je mieć, to będziesz jakoś malował? mam dylemata, moze na wsciekly mat pomarancz?
aju Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 zrób na kolor jak masz napis w serduchu na zderzaku :)
slepy Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Mrogal, a jakie 18" bedą? Ja tak miałem z glebą jak u Ciebie na 18", no ale niestety czekam ciągle na remont dróg u mnie, bo teraz jest na półtora palca :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 u mnie jest jeszcze nizej i aktualnie na 15" oslona co chwile drze po asfalcie :>
slepy Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 u mnie jest jeszcze nizej i aktualnie na 15" oslona co chwile drze po asfalcie :> , u mnie osłony już dawno nie ma, zostały same mocowania , arek te białe patelnie co miałeś były kosa , co teraz
A-rek Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 u mnie jest jeszcze nizej i aktualnie na 15" oslona co chwile drze po asfalcie :> , u mnie osłony już dawno nie ma, zostały same mocowania , arek te białe patelnie co miałeś były kosa , co teraz oslona silnika lezy polamaana w garazu mialem na mysli oslone skrzyni. co do mojej to wszystko u mnie w temacie
Bonio86 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 fajnie sie prezentuje,osobiscie tez wole taki bardziej bandycki sposob tuningu audi bynajmniej a4 bo to nie limuzyny(dokladnie chodzi mi o czarne lampy i czarny grill,mega zmienia to charakter samochodu)
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 zrób na kolor jak masz napis w serduchu na zderzaku :) wcikla czerwien??? [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 23:10_________________________________________________ Mrogal, a jakie 18" bedą? Ja tak miałem z glebą jak u Ciebie na 18", no ale niestety czekam ciągle na remont dróg u mnie, bo teraz jest na półtora palca :gwizdanie: 18" beda Twoje poltora palca? tyle to ja mialem na KITcie i zime i do teraz przelatalem
Krycha Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Ładnie leży, podoba mi się. Co do tych osłon silnika to ja nie wiem jak wy jeździcie, że macie je połamane, popękane itp.
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Ładnie leży, podoba mi się. Co do tych osłon silnika to ja nie wiem jak wy jeździcie, że macie je połamane, popękane itp. no nie pertol ze w zimie jak byla poprzednia na 15 zimowkach i Twojej glebie dalo by rade przelatac bez rozyebania oslon, ja swoje stracilem w 2 dni a gleba sredniosuta bo kit na jakies -50
Rekomendowane odpowiedzi