Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A Dawidek chociaż wie jakie kupiłes a Ty wisz? A to jeszcze inne niz te z forum
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A to jeszcze inne niz te z forum Wczoraj coś gadał że jeszcze trzodę będzie kupował
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A to jeszcze inne niz te z forum Wczoraj coś gadał że jeszcze trzodę będzie kupował to pewnie na zakończenie tranzakcji razem cieloka ubiją :polew:
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to pewnie na zakończenie tranzakcji razem cieloka ubiją :polew: Ja tam nie wiem co on będzie ubijał Ważne że dobry z niego chłopak
mrogal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A to jeszcze inne niz te z forum Wczoraj coś gadał że jeszcze trzodę będzie kupował ja tylko powiedzialem ze jedyna trzoda jaka moze jezdzic u mnie w aucie to prosiaki najlepiej w 19 calach
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to pewnie na zakończenie tranzakcji razem cieloka ubiją :polew: Ja tam nie wiem co on będzie ubijał Ważne że dobry z niego chłopak Mrogal a tak w ogóle założyłes ten daszek
mrogal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A Dawidek chociaż wie jakie kupiłes a Ty wisz? A to jeszcze inne niz te z forum po TE lece we wtorek jakos ale jeszcze beda te na poczatku wrzesnia [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 11:07_________________________________________________ to pewnie na zakończenie tranzakcji razem cieloka ubiją :polew: Ja tam nie wiem co on będzie ubijał Ważne że dobry z niego chłopak Mrogal a tak w ogóle założyłes ten daszek nie okleilem go ale na bokach wyszlo wujowo wiec musze go polakierowac matem i dopiero wtedy przykleje dzis bede malowal
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja to sie już zraziłem do tych S-line po moim małym 10tys miasteczku(wiosce) na takich felgach jeżdzą co najmniej 4 samochody na avusach póki co jest tylko w terenie jedna na LRY prócz mojej A to bierzesz na zime ktoreś
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A to bierzesz na zime ktoreś Też mu tak mówiłem Ale niestety nie Na zimę coś specjalnego jest
mrogal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja to sie już zraziłem do tych S-line po moim małym 10tys miasteczku(wiosce) na takich felgach jeżdzą co najmniej 4 samochody na avusach póki co jest tylko w terenie jedna na LRY prócz mojej A to bierzesz na zime ktoreś u mnie nie jezdzi ani jedno z taka fela wiec nie mam konkurencji
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 u mnie nie jezdzi ani jedno z taka fela wiec nie mam konkurencji Ale za to masz tych lepszych... szwarz C6 po poleryszyn na jakiejś tam feli
mrogal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 u mnie nie jezdzi ani jedno z taka fela wiec nie mam konkurencji Ale za to masz tych lepszych... szwarz C6 po poleryszyn na jakiejś tam feli gołebi bym chyba musial sprzedac zeby nia jezdzic :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 gołebi bym chyba musial sprzedac zeby nia jezdzic :gwizdanie: Ło czlowieku to niestety bardziej odchodowe niż dochodowe interesy
wojciu0308 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo jest ale nie wiem dlaczego ale ja bym na tym grilu OOOO zostawil w chromie
mrogal Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo jest ale nie wiem dlaczego ale ja bym na tym grilu OOOO zostawil w chromie bedzie grill RS i znaczek w satynie tylko musze sie ogarnac
Kowi87 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jest zajeeebiscie na zywo tylko nie wiem dlaczego taka słaba fotke dałeś :gwizdanie: Weź no sie postaraj i daj fotke jakich mało u ciebie i w puławskim uzupełnij
Iverson Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 uuuuu panie dystans się kłania , no pasuje te kółka b5 wzór
Rekomendowane odpowiedzi