Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dokładnie i daszek zamontuj :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jeszcze gril od RS4 i malowanie lap od lusterek w kolor i bedzie midzio
mrogal Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jeszcze gril od RS4 i malowanie lap od lusterek w kolor i bedzie midzio kontrowersyjne...
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jeszcze gril od RS4 i malowanie lap od lusterek w kolor i bedzie midzio kontrowersyjne... nie malować, bedzie lipa
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jeszcze gril od RS4 i malowanie lap od lusterek w kolor i bedzie midzio kontrowersyjne...
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 lusterka pomalowane w ten sposób to jest nieporozumienie
wojciu0308 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 caly ten trojkat nie kawalek :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 caly ten trojkat nie kawalek :gwizdanie: To nie zmienia faktu że będzie kupa
Bulczas Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chciałem takie kółko dać do siebie tyle że w jakimś ciemnym graficie :gwizdanie: Teraz już się tak bardzo nie wyróżnia. Dla mnie dach nie pasuje teraz do reszty :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chciałem takie kółko dać do siebie tyle że w jakimś ciemnym graficie :gwizdanie: Teraz już się tak bardzo nie wyróżnia. Dla mnie dach nie pasuje teraz do reszty :gwizdanie: Na żywo pasuje
soolek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mrogal ... popsułeś auto Teraz jest ... zwykłe, nijakie, srebrne fele giną na całym srebrnym samochodzie. I malowanie tych felg na czarno/ciemno nie poprawi sytuacji. Wróć do poprzednich.
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Edmondo własnie teraz to jest kozak, ja tam bym nie wrócił do poprzedniej czarnej felgi :gwizdanie: na zywo gniecie suty :kox:
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mrogal - masz ori halo w przedliftowym zderzaku? zderzak z usa czy kombinowałeś?
mrogal Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mrogal - masz ori halo w przedliftowym zderzaku? zderzak z usa czy kombinowałeś? tak zderzak z Quebecku :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=78856.0 czytaj waść [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 21:44_________________________________________________ mrogal ... popsułeś auto Teraz jest ... zwykłe, nijakie, srebrne fele giną na całym srebrnym samochodzie. I malowanie tych felg na czarno/ciemno nie poprawi sytuacji. Wróć do poprzednich. daj adres to Ci je podesle, sprzedasz se na zlom troche waza
soolek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Edmondo własnie teraz to jest kozak, ja tam bym nie wrócił do poprzedniej czarnej felgi :gwizdanie: na zywo gniecie suty :kox: Ale co tam jest kozak? Fele, które widzisz na co drugim Audi? W kolorze jak wszystkie inne fele? Na poprzednich felach miał swój styl, a teraz wygląda nieźle. Tylko nieźle. Jak dla mnie oczywiście.
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 tak ale ta felga nie robi roboty na aucie z glebą -30, przy glebie mrogala naprawde wszystko sie idealnie komponowało :gwizdanie: a czarna do tego wszystkiego była za mała
mrogal Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 tak ale ta felga nie robi roboty na aucie z glebą -30, przy glebie mrogala naprawde wszystko sie idealnie komponowało :gwizdanie: a czarna do tego wszystkiego była za mała no fakt czarnula za mala jak na moje wymagania ta narazie dobrze wypelnia nadkole [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 22:01_________________________________________________ Edmondo własnie teraz to jest kozak, ja tam bym nie wrócił do poprzedniej czarnej felgi :gwizdanie: na zywo gniecie suty :kox: Ale co tam jest kozak? Fele, które widzisz na co drugim Audi? W kolorze jak wszystkie inne fele? Na poprzednich felach miał swój styl, a teraz wygląda nieźle. Tylko nieźle. Jak dla mnie oczywiście. tez jeszcze niedawno bylem zdania ze ta felga jest taka sobie, ale im czesciej na nia sobie zerkam na aucie tym bardziej mnie zachwyca :oklaski: prosta i konkretna i wielki plus ORI dobrze ze mnie Rafalekxowa pipka na nie namowila tak samo dobrze jak podpowiedziala z poprzednimi BBSami :good:
Rekomendowane odpowiedzi