benoos Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 przeglądałem Twój temat, gratuluję modów, nie wszystkie mi przypadły do gustu, ale wrażenie ostateczne pozytywne piszę bo zaciekawiła mnie ta kwestia: po TE lece we wtorek jakos ale jeszcze beda te na poczatku wrzesnia [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 11:07_________________________________________________ skąd wynalazłeś to zdjęcie? miałeś jechać do mnie po felgi?! nic takiego nie kojarzę :gwizdanie: pytam, bo to ja wiozłem to wesele :> A8 już nie ma, ale felgi są moje, mam je teraz na swoim B7...
rafalekx Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 benoos mrogal wziął przykładowe foto gdzieś z neta Nie chodziło konkretnie o te tylko o taki wzorek I niestety ale tych felg ostatecznie nie kupił. Wzór RS6 zostaje na stałe, chyba... :gwizdanie:
benoos Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 domyślam się, że tak było ale właśnie ciekawi mnie jakim cudem trafił na moje foto... google go raczej nie znajduje za szybko
mrogal Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 domyślam się, że tak było ale właśnie ciekawi mnie jakim cudem trafił na moje foto... google go raczej nie znajduje za szybko w googlu dwumas+sprzeglo awx przylecialo, jest kolektor z awx, orurowanie pod fmic kupione fmic tez juz jest
paput Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 domyślam się, że tak było ale właśnie ciekawi mnie jakim cudem trafił na moje foto... google go raczej nie znajduje za szybko w googlu dwumas+sprzeglo awx przylecialo, jest kolektor z awx, orurowanie pod fmic kupione fmic tez juz jest to jednak rezasz silnik? mówiłeś że samo body będzie tylko
rafalekx Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 dwumas+sprzeglo awx przylecialo, jest kolektor z awx, orurowanie pod fmic kupione fmic tez juz jest wystrzelił z modami toczył się serią tyle lat a tera 200 kuni będzie modził
paput Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 dwumas+sprzeglo awx przylecialo, jest kolektor z awx, orurowanie pod fmic kupione fmic tez juz jest wystrzelił z modami toczył się serią tyle lat a tera 200 kuni będzie modził ta :> a turbo jakie zakupił?
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 od DAFa mowiłem Ci że scania ma wiekszą lochę :wallbash:
rafalekx Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 mowiłem Ci że scania ma wiekszą lochę :wallbash: Ale on się Ciebie nie słucha
mrogal Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 D2S w lampach dolot AWX wypalony do białej kosci uszczeleczka kupiona, czekac na montaż , tymczasem lece do domu BOCZKIEM BOCZKIEM :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
_Solar_ Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 uszczeleczka kupiona, czekac na montaż coś Ci chyba mówiłem na ten temat
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 D2S w lampach dolot AWX wypalony do białej kosci uszczeleczka kupiona, czekac na montaż , tymczasem lece do domu BOCZKIEM BOCZKIEM :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: pamiętaj o śrubach do przykręcenia flanszy do kolektora
mrogal Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 uszczeleczka kupiona, czekac na montaż coś Ci chyba mówiłem na ten temat co?[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________ D2S w lampach dolot AWX wypalony do białej kosci uszczeleczka kupiona, czekac na montaż , tymczasem lece do domu BOCZKIEM BOCZKIEM :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: pamiętaj o śrubach do przykręcenia flanszy do kolektora co za sruby?
Bulczas Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 co za sruby? Śruby które łączą flansze z kolektorem
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 uszczeleczka kupiona, czekac na montaż coś Ci chyba mówiłem na ten temat co?[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________ D2S w lampach dolot AWX wypalony do białej kosci uszczeleczka kupiona, czekac na montaż , tymczasem lece do domu BOCZKIEM BOCZKIEM :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: pamiętaj o śrubach do przykręcenia flanszy do kolektora co za sruby? pamiętaj o nich Armi nie pamietał i musiał jeżdzic chwilowo z nieszczelnoscią :gwizdanie: w wątku o zmianie kolektora masz numery tych śrub jak dobrze pamietam to 3 śruby tam idą
SoMeS Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 tak 3 śruby na imbusy najlepiej no Wujek wreszcie będzie i jeździć
mrogal Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mału upek w 1szym poscie GT1749VA juz czeka na montaz
slepy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Od czego dorwałeś fmicka , troszku przytyrany, wlezie pod seryjny zdesio?
Rekomendowane odpowiedzi