mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 pędzlem czy wałkiem :gwizdanie: takim pedzlem jak Ty :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew:
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mrogal sam malowałeś te felgi? sam jakiś specjalny specyfik, lakier, utwardzacz czy co to się tam jeszcze daje?
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mrogal sam malowałeś te felgi? sam jakiś specjalny specyfik, lakier, utwardzacz czy co to się tam jeszcze daje? spraj :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 spraj :gwizdanie: szpraj kupiony w tescu albo biedrynce Kiedy zakładasz oponki na felunek? I kiedy przymiarka?
_Solar_ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 szpraj kupiony u Bebika w sklepie pędzlem czy wałkiem :gwizdanie: takim pedzlem jak Ty :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew: no to żes mi pojechal
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 spraj :gwizdanie: szpraj kupiony w tescu albo biedrynce Kiedy zakładasz oponki na felunek? I kiedy przymiarka? oponki w piatek a przymiarka nie wiem jak narazie aura jest taka ze i 15'' sie w nadkola nie mieszcza :> ogladam wlasnie dystanse i zastanawiam sie jakie dac ty jakie masz u siebie ET? rzuc jakas fotke jak u ciebie kolka wygladaja w nadkolach. solar halo :gwizdanie: nie klej tego chromu na mrozie moze cos na temat dystansow doradzisz[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:05_________________________________________________ szpraj kupiony u Bebika w sklepie pędzlem czy wałkiem :gwizdanie: takim pedzlem jak Ty :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew: no to żes mi pojechal nie plakaj czemu lambad do cieplego biura nie zawolales ?
_Solar_ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 mrogal jakiego chromu :gwizdanie: tego do matiza co ma iśc a niestety nie wskoczyły bo nie były moje.Jak by były ode mnie to raz dwa bym je tam do Ciebie zagnał [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=dystanse+5x112&from_showcat=1&category=49201
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 mrogal jakiego chromu :gwizdanie: tego do matiza co ma iśc a niestety nie wskoczyły bo nie były moje.Jak by były ode mnie to raz dwa bym je tam do Ciebie zagnał [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=dystanse+5x112&from_showcat=1&category=49201 no ja rozumie tylko napisz mi cos wiecej na temat tych dystansow
_Solar_ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 powiedz no mnie jakie masz ET felgi jaka oponka.Jak chcesz felge wysunąć to musisz kupic odpowiedniej gubosci dystanse...Zeby pózniej nie było problemów z obcieraniem...Myśle że dystanse o grubości 8mm - 1cm to chyba max by było.Narazie nie rozgladaj sie za dystansami, przymierz kólka zobacz jak sie zachowywac beda na tym zawiasie
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 powiedz no mnie jakie masz ET felgi jaka oponka.Jak chcesz felge wysunąć to musisz kupic odpowiedniej gubosci dystanse...Zeby pózniej nie było problemów z obcieraniem...Myśle że dystanse o grubości 8mm - 1cm to chyba max by było.Narazie nie rozgladaj sie za dystansami, przymierz kólka zobacz jak sie zachowywac beda na tym zawiasie no ET 43 mam opona 225/45/17
_Solar_ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no to przy ET 43 dystanse 5 mm nie więcej powinny być ok najlepiej bedzie jak załozysz kólka i sie zobaczy co i jak i wtedy można sobie wyciągnąć kółka dokładnie do obrysu
seba1-2 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja bym dał 4mm x2 do przodu i do tyłu tego dystansa, ja mam et35 i jest na równo z nadkolem [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:51_________________________________________________225/45/17
_Solar_ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 to tak jak pisałem nie wiecej jak 5 mm dystans zagadaj do mapeta on na pewno coś Ci doradzi http://www.mapet-tuning.com/sklep/index.php?cPath=25_94
rafalekx Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ty jakie masz u siebie ET? rzuc jakas fotke jak u ciebie kolka wygladaja w nadkolach. U mnie jest ET35 i wygląda bardzo ok Foto to jakieś tam masz u siebie nawet na kompie
mrogal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 ty jakie masz u siebie ET? rzuc jakas fotke jak u ciebie kolka wygladaja w nadkolach. U mnie jest ET35 i wygląda bardzo ok Foto to jakieś tam masz u siebie nawet na kompie a no u ciebie jest ET35 wiec chyba 5mm styknie dystans a srubki trzeba nowe czy starych seryjnych styknie?
rafalekx Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a no u ciebie jest ET35 wiec chyba 5mm styknie dystans a srubki trzeba nowe czy starych seryjnych styknie? styknie styknie Tylko dekielki jakoś na gwoździe/nity/klej/itd. przypierd@l
_Solar_ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a no u ciebie jest ET35 wiec chyba 5mm styknie dystans a srubki trzeba nowe czy starych seryjnych styknie? styknie styknie Tylko dekielki jakoś na gwoździe/nity/klej/itd. przypierd@l znalazł się mądry po szkodzie :polew:
rafalekx Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 znalazł się mądry po szkodzie :polew: życie...
Rekomendowane odpowiedzi