Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pędzlem czy wałkiem :polew::nabijasie: :gwizdanie:

Opublikowano

takim pedzlem jak Ty :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew::hi:

Opublikowano

Mrogal sam malowałeś te felgi? :naughty:

sam

jakiś specjalny specyfik, lakier, utwardzacz czy co to się tam jeszcze daje?

Opublikowano

Mrogal sam malowałeś te felgi? :naughty:

sam

jakiś specjalny specyfik, lakier, utwardzacz czy co to się tam jeszcze daje?

spraj :gwizdanie:

Opublikowano

szpraj kupiony w tescu albo biedrynce :naughty: Kiedy zakładasz oponki na felunek? I kiedy przymiarka? :kox:

Opublikowano

szpraj kupiony u Bebika w sklepie :przebiegly:

takim pedzlem jak Ty :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew::hi:

no to żes mi pojechal :baseball::punish::yeah::tongue4:
Opublikowano

szpraj kupiony w tescu albo biedrynce :naughty: Kiedy zakładasz oponki na felunek? I kiedy przymiarka? :kox:

oponki w piatek :good:

a przymiarka nie wiem :( jak narazie aura jest taka ze i 15'' sie w nadkola nie mieszcza :polew: :>

ogladam wlasnie dystanse i zastanawiam sie jakie dac :mysli: ty jakie masz u siebie ET? rzuc jakas fotke jak u ciebie kolka wygladaja w nadkolach.

solar halo :gwizdanie: nie klej tego chromu na mrozie :no:

moze cos na temat dystansow doradzisz[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:05_________________________________________________

szpraj kupiony u Bebika w sklepie :przebiegly:

no to żes mi pojechal :baseball::punish::yeah::tongue4:

nie plakaj :tongue4:

czemu lambad do cieplego biura nie zawolales ? :banan3:

Opublikowano

mrogal jakiego chromu :gwizdanie: tego do matiza co ma iśc :przebiegly:

a niestety nie wskoczyły bo nie były moje.Jak by były ode mnie to raz dwa bym je tam do Ciebie zagnał :banan2:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=dystanse+5x112&from_showcat=1&category=49201

Opublikowano

mrogal jakiego chromu :gwizdanie: tego do matiza co ma iśc :przebiegly:

a niestety nie wskoczyły bo nie były moje.Jak by były ode mnie to raz dwa bym je tam do Ciebie zagnał :banan2:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=dystanse+5x112&from_showcat=1&category=49201

no ja rozumie

tylko napisz mi cos wiecej na temat tych dystansow

Opublikowano

powiedz no mnie jakie masz ET felgi jaka oponka.Jak chcesz felge wysunąć to musisz kupic odpowiedniej gubosci dystanse...Zeby pózniej nie było problemów z obcieraniem...Myśle że dystanse o grubości 8mm - 1cm to chyba max by było.Narazie nie rozgladaj sie za dystansami, przymierz kólka zobacz jak sie zachowywac beda na tym zawiasie :wink4:

Opublikowano

powiedz no mnie jakie masz ET felgi jaka oponka.Jak chcesz felge wysunąć to musisz kupic odpowiedniej gubosci dystanse...Zeby pózniej nie było problemów z obcieraniem...Myśle że dystanse o grubości 8mm - 1cm to chyba max by było.Narazie nie rozgladaj sie za dystansami, przymierz kólka zobacz jak sie zachowywac beda na tym zawiasie :wink4:

no ET 43 mam opona 225/45/17

Opublikowano

no to przy ET 43 dystanse 5 mm nie więcej powinny być ok :good: najlepiej bedzie jak załozysz kólka i sie zobaczy co i jak i wtedy można sobie wyciągnąć kółka dokładnie do obrysu :good:

Opublikowano

ja bym dał 4mm x2 do przodu i do tyłu tego dystansa, ja mam et35 i jest na równo z nadkolem [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:51_________________________________________________225/45/17 :wink4:

Opublikowano

ty jakie masz u siebie ET? rzuc jakas fotke jak u ciebie kolka wygladaja w nadkolach.

U mnie jest ET35 i wygląda bardzo ok :good: Foto to jakieś tam masz u siebie nawet na kompie :decayed:

Opublikowano

ty jakie masz u siebie ET? rzuc jakas fotke jak u ciebie kolka wygladaja w nadkolach.

U mnie jest ET35 i wygląda bardzo ok :good: Foto to jakieś tam masz u siebie nawet na kompie :decayed:

a no u ciebie jest ET35 wiec chyba 5mm styknie dystans :good:

a srubki trzeba nowe czy starych seryjnych styknie?

Opublikowano

styknie styknie :wink4: Tylko dekielki jakoś na gwoździe/nity/klej/itd. przypierd@l :decayed:

Opublikowano

styknie styknie :wink4: Tylko dekielki jakoś na gwoździe/nity/klej/itd. przypierd@l :decayed:

znalazł się mądry po szkodzie :polew: :polew:
Opublikowano

znalazł się mądry po szkodzie :polew: :polew:

:decayed: życie... :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...