Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uchwyt jest do Iphone'a w media markt przyklejany na szybę, mocny i stabilny, koszt ok chyba 80 PLN

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 248,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piękna audica, zrobiona z gustem, wypas! :a4fan:

Opublikowano

Kurcze siemian też ładnie modzisz - gdzie i za ile dorwałeś zestaw 345?

Opublikowano

Kurcze siemian też ładnie modzisz - gdzie i za ile dorwałeś zestaw 345?

Doszły mnie słuchy ze siemian będzie zakładać 380 bo już te 345 od S4 wymiękają :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

hehe, Pablo już bez przesady. 345mm mnie całkowicie zadowalają.

Bart dzięki, robim co możem :decayed::naughty: Narazie troche zwolniłem z modzeniem bo mnie troszke ograniczyły finanse.

Ale i tak uważam że jest już dość dużo i fajnie :) (ale gdzie mi tam do Ciebie Pierwszego Rezacza RP :decayed:) Na lato będą jeszcze prawdopodobnie sprężyny Eibacha.

Hamulce... trzeba szukać. Ja dorwałem na alledrogo. Koleś miał dużo częsci do s4. Zadzwoniłem- miał przednie zaciski.

Za zaciski zapłaciłem 700zł. Do tego tarcze i klocki Ate ok. 950zł.

mlody_drog dzięki, cieszę się że się podoba :)

Opublikowano

Bart dzięki, robim co możem :decayed::naughty: Narazie troche zwolniłem z modzeniem bo mnie troszke ograniczyły finanse.

Ale i tak uważam że jest już dość dużo i fajnie :) (ale gdzie mi tam do Ciebie Pierwszego Rezacza RP :decayed:) Na lato będą jeszcze prawdopodobnie sprężyny Eibacha.

Hamulce... trzeba szukać. Ja dorwałem na alledrogo. Koleś miał dużo częsci do s4. Zadzwoniłem- miał przednie zaciski.

niektorzy nie przeplacali za zaciski i kupili za 200pln :naughty:

Opublikowano
  • Autor

bo ktoś bardzo dobroduszny im je znalazł :naughty::decayed: :decayed:

Opublikowano

TRUE :good:

Opublikowano

niektorzy nie przeplacali za zaciski i kupili za 200pln

to musieli miec niezlego farta bo towar bardzo deficytowy sie zrobil

Opublikowano
  • Autor

no Kerczi jeszcze kupił te zaciski z przekonaniem że jest to zestaw pod 320mm... bo tak pisało na aukcji...

Przeleżały pół roku w garazu i nagle mechanik zadzwonił że te zaciski nie pasują na te tarcze...

To się nazywa mieć farta...

Opublikowano

no Kerczi jeszcze kupił te zaciski z przekonaniem że jest to zestaw pod 320mm... bo tak pisało na aukcji...

Przeleżały pół roku w garazu i nagle mechanik zadzwonił że te zaciski nie pasują na te tarcze...

To się nazywa mieć farta...

Masz na myśli te co mi chciałeś sprzedać :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie nie. Te co Kerczi kupił znalazłem na allegro pół roku wcześniej... :gwizdanie:

Opublikowano

Bardzo fajne auto, fajne mody. Faktycznie brakuje tylko Eibacha i zderzaka S-line. Lista wyposazenia wg. Vin mocno sie zdeaktualizowała :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dałem tylną dokładke zderzaka do lakierowania.

Jutro zakładam.

Kolor: 1RR - platinum gray - kolor kontrastujący. Taki jak w eSie :)

Opublikowano

Może proste końcówki do tego....

Opublikowano
  • Autor

hehe "a może fryki do tego"... tak mi się pokojarzyło :decayed: :decayed: :decayed:

A tak an serio... puki co- nie.

Uważam że diesel musi pozostać dieslam a w b7 diesle miały końcówki w dół.

Może kiedyś mi się odmieni i zmienie.

Kiedyś, jak szukałem auta, to też szukałem bez s-linea bo wydawało mi się że to jest na siłe podszywanie się pod s4...

Nawet znalazłem piękną b6 zrobioną na s4 (listwy, wydechy, wnętrze) i nie kupiłem jej tylko dlatego że... była stylizowana na s4 :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:15_________________________________________________a tak wygląda autko z polakierowaną dokładeczką w kolor 1RR.

Mnie się bardzo podoba. Tylko teraz widać że brakuje bocznych listw z s-linea lub s4. Jak fundusze mi pozwolą to je kupie i pójdą w taki sam kolor jak dokładeczka.

Dokłądadki nie chciałem lakierować w kolor auta bo wtedy, moim zdaniem, zlewała się z całością i tył robił wrażenie "ciężkawego". :)

Jakość zdjęć kiepska, auto brudne więc nie oddaje to pełnego efektu. Ale u nas cały dzień pada dziś więc nie będe mył autka :)

dokl1.jpg

dokl2.jpg

dokl3.jpg[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 14:09_________________________________________________no i auto samo się teraz prosi... gleba gleba...

Narazie brak funduszy...

Opublikowano

imho dokladka w taki kolor ma sens tylko w przyapdku ciemnego autka, tutaj ladniej wyglada w kolorze ale brawo za kolejny mod :good:

co do listew s-line to mowiles ze Ci sie to nie podoba...czyzby zmiana zdania??

Opublikowano
  • Autor

jesli chodzi o listwy to zdanie zmieniłem już pare miesięcy temu. Jakoś mi się opatrzyły i spodobały.

W przypadku ciemniego auta dokladka w tym kolorze wyglada jeszcze fajniej.

Ale jeśli chodzi o kolor srebrny to akurat mogłem porównać dokładke w kolorze i na eSie i w tym drugim przypadku mi się bardziej podobała.

W pierwszym ten wydech "ginął" w zderzaku. Tak to jest lekki kontrast.

Zdjęcia tego nie oddają bo robiłem je telefonem, ale kolor dokładeczki bardzo ładnie się komponuje z kolorkiem auta.

Opublikowano

...........jak na Ciebie to może być..........

Opublikowano

dymek tylko z jednej rurki :co::decayed: