siemian Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 teraz chwilowo jeżdze czymś takim. Tylko silnik przez 2 lata jak auto praktycznie stało się troche rozregulował i strasznie dużo pali... Zalewam za 100 i jade 100....km... :confused4: ...a sąsiedzi to mnei nienawidzą bo wydech przerdzewiał i odpadł... Jak przegazuje to się alarmy włączają :decayed: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 23:24_________________________________________________ Ostatnio więcej to auto jest u lakiernika niż u Ciebie... blacharz się bardzo cieszy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No VW klasyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 teraz chwilowo jeżdze czymś takim. Tylko silnik przez 2 lata jak auto praktycznie stało się troche rozregulował i strasznie dużo pali... Zalewam za 100 i jade 100....km... :confused4: ...a sąsiedzi to mnei nienawidzą bo wydech przerdzewiał i odpadł... Jak przegazuje to się alarmy włączają :decayed: no to jest dym pieeeekna fura Siemian przy Twojej nodze nie dziwne ze benzyna pali 2dychy na sto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 ale jak kiedyś nim jezdziłem na codzień to mieściłem się w 12l w mieście... A też spokojnie nie jezdziłem[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 09:30_________________________________________________byłem dziś podglądnąć moją niunie... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 oooooo śliczny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Podpytaj blacharza jak sie sciaga belke tylnia zderzaka oprocz 4 srub pod podloga bagaznika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jednym Słowem PIMP MY RIDE Sieman :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a co Ty będziesz robił z niej b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a co Ty będziesz robił z niej b8 ba! to będzie pierwsze B8 RS4 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 na silniku jest czarna skrzynka z A4 ( tzn. ta czerwona ) co pokazaly rejestratory po kolizji , da sie odczytac przebieg rozmow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 przegapiłem 10stron a tu widać sie działo ale BTW różnica w tych listwach S4 a Sline jest taka ze jak bym nie przeczytal tego wątku to bym jej w życiu nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 przegapiłem 10stron a tu widać sie działo ale BTW różnica w tych listwach S4 a Sline jest taka ze jak bym nie przeczytal tego wątku to bym jej w życiu nie zauważył nie no jeszcze mają inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 przegapiłem 10stron a tu widać sie działo ale BTW różnica w tych listwach S4 a Sline jest taka ze jak bym nie przeczytal tego wątku to bym jej w życiu nie zauważył turdzi uwierz mi że na żywo na prawde widać dużą róznice. Po BB jezdzi pare s4 i od razu poznawałem je własnie po listwach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 przegapiłem 10stron a tu widać sie działo ale BTW różnica w tych listwach S4 a Sline jest taka ze jak bym nie przeczytal tego wątku to bym jej w życiu nie zauważył turdzi uwierz mi że na żywo na prawde widać dużą róznice. Po BB jezdzi pare s4 i od razu poznawałem je własnie po listwach... Dokładnie. Różnica jest masakryczna na korzyść oczywiście tych z S4 Dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 listwy z S4 Co do samej furki jest to chyba jeden z ładniejszych golasów na forum. Jeżeli chodzi o uszanowanie to jesteś w ostatniej piątce. A gdyby status osoby zależał od ilości dzwonów to pewnie byłbyś teraz adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 listwy z S4 Co do samej furki jest to chyba jeden z ładniejszych golasów na forum. Jeżeli chodzi o uszanowanie to jesteś w ostatniej piątce. A gdyby status osoby zależał od ilości dzwonów to pewnie byłbyś teraz adminem :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 listwy z S4 Co do samej furki jest to chyba jeden z ładniejszych golasów na forum. Jeżeli chodzi o uszanowanie to jesteś w ostatniej piątce. A gdyby status osoby zależał od ilości dzwonów to pewnie byłbyś teraz adminem :nabijasie: :polew:siemian a nie ścigają Cię jeszcze z ubezpieczalni za te dzwony? Przecież zbankrutują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi