Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jesli Twój fotel nie miał pamięci tylko fotel pasażera (anglik) to czeka Cie wymiana wszystkich silniczków w fotelu i sterowników...

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 246,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jesli Twój fotel nie miał pamięci tylko fotel pasażera (anglik) to czeka Cie wymiana wszystkich silniczków w fotelu i sterowników...

A gdzie ma fotel pasażera pamięć ,klupni sie w czoło

Opublikowano
  • Autor

w anglii przyjacielu... pomyśl na którym fotelu w anglii siedzi kierowca... może teraz zrozumiesz... :facepalm::polew:

Opublikowano

Jak to na ktorym - na fotelu kierowcy - przeciez to oczywiste

:polew::polew::polew:

Opublikowano

A to przez to Andrzej nie wziął tych lusterek, bo szuka angielskich do kompletu :decayed:

Opublikowano

Rezanie memo w fotelu, który fabrycznie go nie posiada to straszna rzeźba...

Do wymiany silniczki (wszystkie poza lędźwiami, bo te w procesie memo nie biorą udziału), oraz totalna przeróbka wiązki elektrycznej (dodatkowe dwa kabelki do silniczków, wiązkę tniemy na pół i w środek wchodzi sterownik memo jako pośrednik w zasilaniu elektryki fotela - zasada podobna jak przy MCE Low/High). Generalnie lepszym wyjściem jest zakup fotela z memo i przeszczep stelaża do wybranej tapicerki...

Zatem Andrzeju - przemyśl na spokojnie. Fajnie jest mieć pamięc, chociażby ze względu na tilta (pamięć lusterek i tilt prawej strony działa niezależnie od foteli). Jednak jeśli autem jeździsz sam to z punktu widzenia funkcjonalnego memo jest po prostu zbędne...

Jeśli chodzi o pochodzenie... Fotele nie mają pamięci więc są "symetryczne" pod kątem elektrycznym. Zatem nie ma znaczenia czy to UK czy EU...

Opublikowano

poza zmianami jw jeszcze sterowanik z manipulatorami jest inny w przypadku siedzen z memo

Opublikowano
Rezanie memo w fotelu, który fabrycznie go nie posiada to straszna rzeźba...

Do wymiany silniczki (wszystkie poza lędźwiami, bo te w procesie memo nie biorą udziału), oraz totalna przeróbka wiązki elektrycznej (dodatkowe dwa kabelki do silniczków, wiązkę tniemy na pół i w środek wchodzi sterownik memo jako pośrednik w zasilaniu elektryki fotela - zasada podobna jak przy MCE Low/High). Generalnie lepszym wyjściem jest zakup fotela z memo i przeszczep stelaża do wybranej tapicerki...

Zatem Andrzeju - przemyśl na spokojnie. Fajnie jest mieć pamięc, chociażby ze względu na tilta (pamięć lusterek i tilt prawej strony działa niezależnie od foteli). Jednak jeśli autem jeździsz sam to z punktu widzenia funkcjonalnego memo jest po prostu zbędne...

Jeśli chodzi o pochodzenie... Fotele nie mają pamięci więc są "symetryczne" pod kątem elektrycznym. Zatem nie ma znaczenia czy to UK czy EU...

I wszystko jasne , To teraz szukać foteli z pamięcią Dzięki Bart

Opublikowano
  • Autor

ha... dzisiaj moje autko mnie miło zaskoczyło. wracałem sobie ze zlotu w Bukowince... fakt turlalem dropsa bo byłem zmęczony, ale takiego średniego spalania na trasie Bukowina Tatrzańska- Bielsko-Biała (139km) się nie spodziewalem (i to na 19 calowych kulasach :decayed:)

070 (kopiowanie).jpg

chyba sie starzeje :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

chyba jechałeś 70k/h wynik super

Opublikowano
  • Autor

średnia wyszła mi 58 km/h więc naprawde niezle. jechalem poprostu przepisowo... masakra paliwko z BT do BB wyszło mnie z 40zł :kox::kox::kox::kox:

Opublikowano
średnia wyszła mi 58 km/h więc naprawde niezle. jechalem poprostu przepisowo... masakra paliwko z BT do BB wyszło mnie z 40zł :kox::kox::kox::kox:

Diesel power :decayed:

Opublikowano
ha... dzisiaj moje autko mnie miło zaskoczyło. wracałem sobie ze zlotu w Bukowince... fakt turlalem dropsa bo byłem zmęczony, ale takiego średniego spalania na trasie Bukowina Tatrzańska- Bielsko-Biała (139km) się nie spodziewalem (i to na 19 calowych kulasach :decayed:)

http://www.monna.pl/25.3/070 (kopiowanie).jpg

no tak jakby ............................,to co skoro już tak nie gonisz to może chcesz hebelki za jakiś czteropak oddać :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

a co jechałeś na lawecie :decayed:

Opublikowano

niedługo na liczniku pojawi się magiczna liczba z 2 z przodu - mógłbyś w końcu jakieś porządne hamulce sprezentować dla autka :polew::polew:

Opublikowano

Co ta Magda z tobą zrobiła ?

Opublikowano

tyle siemian to ja mam przy sredniej na takim dystansie około 73km/h

a to mysle ze będzie twój nowy projekt :)

http://www.motofilm.pl/wp-content/gallery/2013-audi-rs4-avant-fot-szpieg-luty-2012/2013-audi-rs4-avant-szpieg_06.jpg

Opublikowano

Niepozorny taki jakiś :wink:

Opublikowano

w sam raz by sie ukrył w miejskim tłoku bielska

Opublikowano

Huhu, powiem Ci że ja u siebie jeszcze tak niskiego spalania nigdy nie widziałem a jeżdżę spokojnie.