topor Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 w krakowie:> mamgdzies fotki Twojego auta na kompie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 hmmm... no całkiem możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 w końcu umyłes auto , toż to srebrny jest a nie szary to nie myjka... to nowy lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Siemian, a ty masz teraz 345 Zimmermanna + jakie kolcki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 mam teraz nadal Ate + EBC YellowStuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 mam teraz nadal Ate + EBC YellowStuff ile dałeś za klocki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 nic. Ale nie byly nowe. Bylo ich tak z 80%. Nowe kosztuja 720zl i to mnie przeraza bo coraz bardziej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Siemian, a ty masz teraz 345 Zimmermanna + jakie kolcki? nie ma perforowanych 345mm tarcz chyba ze sam sobie je zrobisz :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 tu nawiercają profesjonalnie tarcze http://www.mikoda.pl/ 100 zł sztuka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 robią to usługowo ? nie widze informacji na ten temat na ich stronie [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:40_________________________________________________ nic. Ale nie byly nowe. Bylo ich tak z 80%. Nowe kosztuja 720zl i to mnie przeraza bo coraz bardziej mi sie podoba wrzuc DS-y i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 kiedyś właśnie ktoś mi mówił o nich i ostatnio napisałem do nich czy nawiercają napisali że tak i 100 zł za sztuke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 kiedyś właśnie ktoś mi mówił o nich i ostatnio napisałem do nich czy nawiercają napisali że tak i 100 zł za sztuke:) oooooooo.... to fajnie :> wysle im jeden komplet i zobacze co z tego bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 z nowości to na 99% dzis skończyło mi się turbo... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 aaaaa qurwa dobrze Ci tak, nie bedziesz teraz zapier...dalac po wsi :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 z nowości to na 99% dzis skończyło mi się turbo... ;( Znowu? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 przepraszam przepraszam... jeszcze ani jednej turbiny nie zajechałem... ;( ;( Dzisiaj jechałem przez miasto z muzą na maxa. I najgle słysze że coś strasznie świszczy... Jechała przede mną jakaś stara mazda... Myśle sobie.. jezus co ten koleś zamontował w tym aucie skoro mi BOSE zagłusza... a po chwili... k**wa przecież to u mnie. Dotoczyłem się do domu, a jutro dotocze się do mechanika. Turbina pod obciązeniem pracuje ok. 4 razy głośniej i wystęuje dzwięk coś pomiędzy świstem a szorowaniem wypolerowanego metalu o metal... Przy schodzeniu z obrotów jak sie posłucha pod maską to słychać jakby coś w wkadało w drgania i się obijało... Ma ktoś namiary na turbawke z CAHA w dobrej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 masz moze oznaczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 03L145702E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 http://allegro.pl/turbina-a4-8k-2-0-tdi-turbosprezarka-03l145702e-i1624273745.html[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:07_________________________________________________http://allegro.pl/audi-q5-a4-a5-2-0-tdi-8k-turbosprezarka-03l145702e-i1606803627.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi