wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 A nie ma ryzyka z podłączeniem ? nic nie zaiskrzy O to badz spokojny Dla mnie najwazniejsza sprawa to dokladne spradzenie wydechu ( czy wylot jest skierowany ku ziemi i czy jest dobrze skrecony do pieca ) bo tylko od niego cos sie moze sfajczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 znaczysie do/palanie fury po raz drugi )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Działajcie Panowie webasto świetna sprawa ja akurat mam fabrycznie zamontowane i jestem mega zadowolony graty Siemian za mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veiru Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 siemian, nasze autka mają super wyczucie czasu Mi też pękł wąż od turbo na drugi dzień po Twoim :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Webasto super sprawa, może zrobisz jakieś fotostory z rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Webasto super sprawa, może zrobisz jakieś fotostory z rezania jest już ten temat dobrze opisany przez wrclagune. siemian, nasze autka mają super wyczucie czasu Mi też pękł wąż od turbo na drugi dzień po Twoim :gwizdanie: hehe. to jak Ci coś padnie w aucie to daj znać żebym wiedział na co się przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 siemian ile dałeś za grill s4? bo szukam takiego. Powiedz mi jeszcze czy halogeny w s-line są takie same jak w zwykłym zderzaku czy też zmieniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 grill kupowałem ze zderzakiem. Co do halogenów to nie pamiętam, ale wydaje mi się że są te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 kiedyś miałeś kierownice powietrza do sprzedania masz jeszcze, do s-line oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 halogeny są takie same, są tylko inaczej montowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ee to spoko czyli kierownice pow.trzeba i kratki halogenów i nie wiem co ze spryskami sorki za ot siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ee to spoko czyli kierownice pow.trzeba i kratki halogenów i nie wiem co ze spryskami sorki za ot siemian spryski tez sa inne razem z zaślepkami niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 dokładnie. spryski całkiem inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ee to spoko czyli kierownice pow.trzeba i kratki halogenów i nie wiem co ze spryskami sorki za ot siemian spryski tez sa inne razem z zaślepkami niestety u mnie zaślepki pasowały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ja też przymierzałem dzisiaj zaślepki i kształt jest ten sam, nie wiem jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 halogeny są takie same, są tylko inaczej montowane. tzn...?? i jak jest z ramką pod pod tablice w grillu? sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 chodzi o to że halogen jest ten sam. w zderzaku zwykłym jest mocowany od wewnątrz, a w s-line od zewnątrz (wystarczy zdemontować kratkę by go wykręcić) w razie czego mogę zrobić foty gdyż mam oba zderzaki. ramki są inne wszystko jest w wątku o pakietach s-line wystarczy poczytać. sorry siemian za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 wymieniłem poduszki pod silnikiem... Już wiem dlaczego wszystko się tak tłukło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak długo z tym jeździłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi