Brysio Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 tak kolega pochodzi z raciborza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja mam dla ciebie siemian trzecią opcję poza twoją ankietą - myślę, że najbardziej pasi do tak wymodzonego furacza jak twój: będziesz jak "night rider" w swoim czarnym bolidzie nie wykrywalny dla radarow :polew: no chyba, że zdradzi cię klekot spod machy :tongue4: [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 01:45_________________________________________________no i te chromy przy czarnym macie omiąłes kilka miejsc przy oklejaniu np. szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 chciałeś być śmieszny, wyszło jak zawse... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 a przepraszam - bo ty myślałeś, że tylko ty masz prawo śmiac się z aut kolegów- naiwniak :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 a przepraszam - bo ty myślałeś, że tylko ty masz prawo śmiac się z aut kolegów- naiwniak :gwizdanie: :gwizdanie: ja się nie śmieje z Twojego auta... ja się śmieje z wiochy którą odpierniczasz na dzień dobry. Auto miałeś ładne jak kupowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 a przepraszam - bo ty myślałeś, że tylko ty masz prawo śmiac się z aut kolegów- naiwniak :gwizdanie: :gwizdanie: ja się nie śmieje z Twojego auta... ja się śmieje z wiochy którą odpierniczasz na dzień dobry. Auto miałeś ładne jak kupowałeś a twoje zmiany jak nazwiesz?jaki jest sens robić S4 z diesla w ośce? pomijam już fakt, że skupiasz się na wyglądzie podczas gdy auto ledwo się kupy trzyma- całe bielsko z ciebie się śmieje a jak będziesz sprzedawał to bardzo daleko będziesz musial kupca szukać bo w okolicy wszyscy wiedza co to jest.[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:36_________________________________________________tu masz coś, żeby się schować jak jeździsz tą czarną mambą: [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:37_________________________________________________to też ci się przyda - zrobisz sobie szczotkowane aluminium z tego chromu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 a przepraszam - bo ty myślałeś, że tylko ty masz prawo śmiac się z aut kolegów- naiwniak :gwizdanie: :gwizdanie: ja się nie śmieje z Twojego auta... ja się śmieje z wiochy którą odpierniczasz na dzień dobry. Auto miałeś ładne jak kupowałeś a twoje zmiany jak nazwiesz?jaki jest sens robić S4 z diesla w ośce? pomijam już fakt, że skupiasz się na wyglądzie podczas gdy auto ledwo się kupy trzyma- całe bielsko z ciebie się śmieje a jak będziesz sprzedawał to bardzo daleko będziesz musial kupca szukać bo w okolicy wszyscy wiedza co to jest.[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:36_________________________________________________tu masz coś, żeby się schować jak jeździsz tą czarną mambą: Nie robie s4 w dielsu w ośce. Czy zauważyłeś jakiekolwiek oznaczenie S4 (czy choćby s-line) u mnie na aucie? Jedynym wyjątkiem są hamulce (ale już niedługo :evil: ) ale to z tego powodu że ukąd hamulcowy pochodzi włąsnie z takiego auta. A to że zderzaki i listwy wymieniłem.. no cóż, pewnie Cie to zdziwi ale zrobiłem to dlatego że są poprostu ładniejsze (ale Ty nie wiesz co to dobry gust). Hmmm... jakoś nie przypominam sobie żeby coś mi się w aucie psuło... Hmm.... czy to ja przyniosłem używaną pokrzywioną uszczelke pod głowice i chciałem ją prostować.... hmmm.... Chyba że mówiąc całe bielsko masz na myśli specjalistów ze skody którym nawet Ty auta nie zostawiasz... No ale cóż jeszcze zapomnieli by wężyka od podciśnienia założyć... A co do stanu technicznego mojego auta się nie martw bo jest napewno w lepszym stanie niż większość aut tutaj. A to żę przeguby czy sprzegło musze co roku wymieniać, wymieniam i jakoś auto jezdzi... Poza tym nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 grilik pasi dokolorku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 kiedyś nawet o takim myślałem. Ale narazie podoba mi się ten co mam. Może kiedyś się zmieni[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:52_________________________________________________ to też ci się przyda - zrobisz sobie szczotkowane aluminium z tego chromu :polew: noooooo... Alllleeeee czzzaaaddd :decayed: Pożyczysz mi jak tylko skończysz polerke samochodu :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dajta sE po strzale w pysk a nie ... Internetowa napinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 to była uszczelka pod kolektor ssący ale ty ich i tak nie odróżniasz :polew: koła sobie sam zmienic nie potrafisz a o uszczelkach gadasz. poza tym chciałem prostować uszczelkę bo byla w ASo bardzo droga i są dwie- nie każdy ma bogatego tatusia co da kaskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 to była uszczelka pod kolektor ssący ale ty ich i tak nie odróżniasz :polew: koła sobie sam zmienic nie potrafisz a o uszczelkach gadasz. poza tym chciałem prostować uszczelkę bo byla w ASo bardzo droga i są dwie- nie każdy ma bogatego tatusia co da kaskę nie musze odrózniać bo nie musze teog wymieniac... Nie no u mnie w rodzinie to składka była. Wiesz 30 osób się składało na to auto, nie jemy od roku. :kox: A tak naprawde to to nie jest już audi. Kupiliśmy kancioka i okleiliśmy folią żeby wyglądało jak audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 tu masz jeszcze pokrowce, żeby ukryć pochodzenie foteli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Żenada.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Żenada.... :gwizdanie: żenada to S4 B7 ON w ośce i czarnym macie[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 14:14_________________________________________________jak byś chcial zmienic okleinę to to bedzie wyglądało dużo lepiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Żenad to to co odpierd%$acie na forum. Jak dzieci neo. Nie podoba sie jednemu fura drugiego to po ch$j takie sceny jak urazonej małolatki ? BTW ile taki kocyk ? Kupie mojej chyba futerko na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Żenad to to co odpierd%$acie na forum. Jak dzieci neo. Nie podoba sie jednemu fura drugiego to po ch$j takie sceny jak urazonej małolatki ? :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 90 pln - nie jest zbyt drogi. jak zerkniesz w mój wątek to zrozumiesz skąd moje riposty opinia to jedno a zaśmiecanie tematu gównianymi zdjęciami to drugie. ja poprostu odpowiadam tym samym - oko za oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 BTW widze ze siemian zaczal Oj to niedobrzelecc :bicz3: Mysle ze chcial cie po prostu wziasc szokowo sprowadzic na dobra droge Gryfi Te chromy to wdg mnie to tez kicha ( tak wiem mam b6 zrobione na b7 i to tez wiocha ) . Generalnie twoj gust , siemian przesadzil z czepianiem sie ale mi tez sie nie podobaja one na twojej a6 a a6-tki lubie Problem w tym ze ciezko ja zrobic fajnie : wdg mnie gleba , dobre kolo i kilka akcentow wystarczy a nie chrom na metry No offence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 skonczcie ta zenade, bo to poprostu nie do pomyslenia jest zeby dorosli ludzie marnowali czas na takie debilne posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi