Dzo-Dzo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja mam taką prosbe do modów zeby zamkneli ten wątek :>
MAGIC87 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja mam taką prosbe do modów zeby zamkneli ten wątek cheesy Ja to bym Ciebie zamknał BTW kozackie Heble a ja dalej na 288 sie woze
Dev Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 mogłeś wrzucic 312mm :polew: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 i pewnie bedziesz jezdzil do konca na nich
audiomaniak Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja mam taką prosbe do modów zeby zamkneli ten wątek cheesy Ja to bym Ciebie zamknał BTW kozackie Heble a ja dalej na 288 sie woze siemian ma większe heble z tyłu niż Ty z przodu :lol1:
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja mam taką prosbe do modów zeby zamkneli ten wątek cheesy Ja to bym Ciebie zamknał BTW kozackie Heble a ja dalej na 288 sie woze siemian ma większe heble z tyłu niż Ty z przodu :lol1: ,nie ma się co śmiać ,wielu takich szczęśliwców jest
Flyer Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 nie wiem czy wiesz ale te zaciski mają dobre 14-15 lat czyli czasy ich produkcji, trochę strach przeciez to sa zaciski z Cayenne/Touarega, to jakie 15 lat? w dodatku zacisk wazy chyba 4-5kg, a od S4 11kg :gwizdanie:
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 dokładnie. Flyer oslony pasują po przycięciu
Flyer Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 dokładnie. Flyer oslony pasują po przycięciu wiem, wiem,, dzieki za info - musze kupic i przy zmianie tarcz sie zalozy, uff szkoda, ze jak kupowalem swoje zaciski, to SID nie mial takich srebrnych z logo Porsche
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 dokładnie. Flyer oslony pasują po przycięciu wiem, wiem,, dzieki za info - musze kupic i przy zmianie tarcz sie zalozy, uff szkoda, ze jak kupowalem swoje zaciski, to SID nie mial takich srebrnych z logo Porsche no mała rzecz a cieszy. Zacisk wygląda fajnie bo nie rzuca się w oczy jak czerwone, a jak się spojrzy to od razu go widać
Dev Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Siemian, daj mi te zaciski to pomaluje Ci je na różowo albo w kwiatki :polew: :polew: Flyer, jak pamietam, przebąkiwałeś coś o pokrywach, zaciskach, Y-grekach..... :gwizdanie: :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 mogłeś wrzucic 312mm wsiadam do poloneza i pozniej do audi i wiem ze mam siekiery
turdzi Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 dokładnie. Flyer oslony pasują po przycięciu a jak z piasta ? zacisk pasuje P&P czy trzeba cos rzezbic ?
Dev Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 osłony trzeba podcinac i tarcze musza byc na 51 mm a nie na 46.5mm reszta prakatycznie P&P, jedynie co to trzeba dopasowywac przewód hamulcowy i lutowac kable do czujników zuzycia
Prezes_CCCO Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 jeszcze trochę stron i ceramiki z rs6 będą montowane :>
Dev Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ostatnio wrzucałem karbony...... :mysli: :mysli:
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 hamulce hamują coraz lepiej. Docierają się :decayed:
Dev Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Devastation a jak twój BEX? a masz cos na oku ? Bo ja nie znalazlem nic godnego uwagi
mgtan Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Devastation a jak twój BEX? a masz cos na oku ? Bo ja nie znalazlem nic godnego uwagi niet... nawet sie nie rozgladałem... ale pytmam bo długo polujesz :-) ale BEX w q i dobrym stanie jak na lekarstwo
Rekomendowane odpowiedzi