danielo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Widzę że co niektórzy nie widzieli śniegu nigdy w nadkolach.. A ja widzę,że masz już 0/1
MARCIN607 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 :polew::polew::polew::polew:Siemian jesteś WIELKI :polew::polew:
skrab Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Widzę że co niektórzy nie widzieli śniegu nigdy w nadkolach.. A ja widzę,że masz już 0/1 Możesz bardziej wyjaśnić?
danielo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Widzę że co niektórzy nie widzieli śniegu nigdy w nadkolach.. A ja widzę,że masz już 0/1 Możesz bardziej wyjaśnić? W profilu masz już jedno ostrzezenie z pięciu
skrab Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Widzę że co niektórzy nie widzieli śniegu nigdy w nadkolach.. A ja widzę,że masz już 0/1 Możesz bardziej wyjaśnić? W profilu masz już jedno ostrzezenie z pięciu Przecież jest w Pl wolność słowa i nikogo nie uraziłem
Stolkien Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak by Sieman miał Quattro to by się koła kręciły
skrab Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Przecież ma na listwie dekoru napis Quattro
Brysio Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 no ma virtualne quattro ale robote moze robi i tak
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Siemian dekory masz s4 czy rs4 ?
P-U-M-A Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Marek się przyznał że moje lepsze:grin:
siemian Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 lepsze jest to ze nie mają znaczka quattro który w moim przypadku mnie wqurw... niestety ori carbonu bez znaczka nie było ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- jak by to było dwa lata temu to pewnie bym się wnerwił i to quattro dorezał... teraz do tego dziadka już mi się nic nie chce dokładać... Już nawet wymiana foteli powoduje łaaał tylko na pół dnia... Potem ta sama kicha... :kwasny:
Dev Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 bo za dużo w d...pie masz :polew::polew: nie gadaj głupot tylko wrzucaj Q
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no ja też mam s4 a u Ciebie jakoś ładnie mi wyglądają nie chcesz RECARO czarnych + dopłata za te Twoje jasne ?
siemian Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 eeee... czarne już miałem... :wink:
Magdalenah Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 lepsze jest to ze nie mają znaczka quattro który w moim przypadku mnie wqurw... niestety ori carbonu bez znaczka nie było ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- jak by to było dwa lata temu to pewnie bym się wnerwił i to quattro dorezał... teraz do tego dziadka już mi się nic nie chce dokładać... Już nawet wymiana foteli powoduje łaaał tylko na pół dnia... Potem ta sama kicha... :kwasny: Siemianku czemu to tak ? może to zwykła zimowa deprecha ? nie wierzę że nie masz chęci do wkurzania innych modami
siemian Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 lepsze jest to ze nie mają znaczka quattro który w moim przypadku mnie wqurw... niestety ori carbonu bez znaczka nie było ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- jak by to było dwa lata temu to pewnie bym się wnerwił i to quattro dorezał... teraz do tego dziadka już mi się nic nie chce dokładać... Już nawet wymiana foteli powoduje łaaał tylko na pół dnia... Potem ta sama kicha... :kwasny: Siemianku czemu to tak ? może to zwykła zimowa deprecha ? nie wierzę że nie masz chęci do wkurzania innych modami już nawet to nie cieszy
jozek726 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 eeee... czarne już miałem... :wink: ale nie takich jak moje
Magdalenah Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 lepsze jest to ze nie mają znaczka quattro który w moim przypadku mnie wqurw... niestety ori carbonu bez znaczka nie było ---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- jak by to było dwa lata temu to pewnie bym się wnerwił i to quattro dorezał... teraz do tego dziadka już mi się nic nie chce dokładać... Już nawet wymiana foteli powoduje łaaał tylko na pół dnia... Potem ta sama kicha... :kwasny: Siemianku czemu to tak ? może to zwykła zimowa deprecha ? nie wierzę że nie masz chęci do wkurzania innych modami już nawet to nie cieszy To ja muszę z Madzią poważnie porozmawiać skąd ta apatia
Rekomendowane odpowiedzi