pawel1380 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Nie, bo po co czytać głupie odp. :polew::polew:
gruszka Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 rezaj Q i wreszcie to afto będzie coś warte
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Pasowałaby do kompletu Original Audi RS4 B7 Schaltknauf der quattro GmbH | eBay
#Przemo# Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 siema rezacze Marek radyjko jutro byśmy wysłali wpadne jutro wieczorem to je spakujemy
siemian Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 z nowości wpadła kiera nowo obszyta (tamta skóra miała już prawie rok więc trzeba było coś zmienić). Teraz nie jest cała pikowana (co mi się nigdy nie podobało) i zostały zlikwidowane łopatki.Została obszyta na wzór zwykłej kierownicy. Znaczek RS5 już wkrótce zostanie zastąpiony znaczkiem s-line. Dodatkowo pojawiła się (narazie) jedna tapicerka tylna (Maciek dzięki za rozklejenie i przełożenie roletek). A tutaj taka ciekawostka porównanie kierki zwykłej z a4 b8 i z RS5 (obszytej na wzór zwykłej):
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 :kox: białe boczki są kiera jak kiera.....
siemian Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 białe boczki też jak białe boczki... już mnie chyba nic w tym aucie nie ucieszy...
srb38vx Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Siemianek szacun z gruchota zrobiłeś fajne autko a środek wali na kolana :slina:
siemian Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Siemianek szacun z gruchota zrobiłeś fajne autko a środek wali na kolana :slina: ja bym powiedzial że z nie jednego gruchota zrobiłem fajne autko, bo do Twojego autka też miałem duży wkład
Tomeks Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 największą zaletą tej kiery,poza mięsistoscią,było własnie to że była cała pikowana:doh:
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Siemianek szacun z gruchota zrobiłeś fajne autko a środek wali na kolana :slina: ja bym powiedzial że z nie jednego gruchota zrobiłem fajne autko, bo do Twojego autka też miałem duży wkład
srb38vx Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Siemianek szacun z gruchota zrobiłeś fajne autko a środek wali na kolana :slina: ja bym powiedzial że z nie jednego gruchota zrobiłem fajne autko, bo do Twojego autka też miałem duży wkład No fakt zapomniałem
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Siemianek szacun z gruchota zrobiłeś fajne autko a środek wali na kolana :slina: ja bym powiedzial że z nie jednego gruchota zrobiłem fajne autko, bo do Twojego autka też miałem duży wkład No fakt zapomniałem
#Przemo# Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 ty Siemian to masz za dużo wolnego czasu, albo jak to mi ktoś ostatnio powiedział za duży dostęp do części
siemian Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 największą zaletą tej kiery,poza mięsistoscią,było własnie to że była cała pikowana:doh: Ty jesteś stary to jedyne dziurki na jakie możesz patrzeć są na kierownicy... ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- co kto lubi... mnie się całe pikowane kierownice nigdy nie podobały...
Tomeks Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 największą zaletą tej kiery,poza mięsistoscią,było własnie to że była cała pikowana:doh: Ty jesteś stary to jedyne dziurki na jakie możesz patrzeć są na kierownicy... ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- co kto lubi... mnie się całe pikowane kierownice nigdy nie podobały... rzekł koń sam mam pikowana i jeszcze sie nie spotkałem z opinią,że sie nie podoba,pre_pl kiedys sie mało nie zbrandzlował na jej widok:polew:
iconslave Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 roletki fajna strawa ja mam u siebie chociaz wolalbym 4xelektryke no coz ktos konfigurował auto z " finezją" Marek masz poduchy do kiery sline z b7?
siemian Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 największą zaletą tej kiery,poza mięsistoscią,było własnie to że była cała pikowana:doh: Ty jesteś stary to jedyne dziurki na jakie możesz patrzeć są na kierownicy... ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- co kto lubi... mnie się całe pikowane kierownice nigdy nie podobały... rzekł koń sam mam pikowana i jeszcze sie nie spotkałem z opinią,że sie nie podoba,pre_pl kiedys sie mało nie zbrandzlował na jej widok:polew: http://img519.imageshack.us/img519/7504/1002306jy7.jpg czemu wklejasz zdjęcia tartaku? ...no bo deski tam jakieś widzę :decayed::decayed: chociaż może jak będe w Twoim wieku to też będzie mi się drewno podobało... Pewnie kojarzy Ci się z powozami którymi jezdziłeś w młodości
Rekomendowane odpowiedzi