Tomeks Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 A co to siemian się do A4 juz nie mieści ? :polew:
siemian Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 Jak by ktoś się pytał jesteśmy z S1EMIAN'EM na forum A6 C7:decayed: kupiłeś mi? :decayed: nie musiałeś... :decayed::decayed:
shakal Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Siemian jak kupiłeś to się pochwal przynajmniej
siemian Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 nie nie... nie kupiłem... jak narazie to odechciało mi się zmian auta. tzn. może bym coś zmienił ale audi mi nie chodzą po głowie więc trzeba przeczekać :decayed: ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- A co to siemian się do A4 juz nie mieści ? a będziesz cos chciał....
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Siemian jak tam, auto Pali bez kabli? po tej akcji w BT ...postraszył furacza ,że sprzeda....i teraz ma tak ,że siada do auta patrzy na kluczyk i klekot już pracuje
shakal Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 nie nie... nie kupiłem... jak narazie to odechciało mi się zmian auta. tzn. może bym coś zmienił ale audi mi nie chodzą po głowie więc trzeba przeczekać :decayed:---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- A co to siemian się do A4 juz nie mieści ? a będziesz cos chciał.... Wiedziałem, że to napiszesz ale sam pisales ze jestes kulka i ze lubisz jesc
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 a co Ci miał napisać????????????? że jest niejadek i ma opuchliznę głodową ?? :polew::polew::polew: siemian wrzuć coś do auta bo widzisz co się dzieje :grin::grin:
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Spac nie mozesz czy siedzisz na dyzurze ? Wróciłem dopiero do domu ...."niejadek" naprawiał to co popsuli mi na spocie
FBI Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Niespodzianka się wydała (C7) Siemian'ku dlatego ja mówię B7 to już w zasięgu każdego rolnika obornika co stado świń ma. Nie mówiąc już o właścicielach B5:facepalm: i chodź daleko im do naszych RS'ów to i tak Nas wymieszają. Więc trzeba zamknąć ten rozdział no coś się rozbrykało stadko
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 To czekamy na new model ....jak o mnie chodzi nawet smi blachy może mieć.....
Bart-S Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Siemian jak tam, auto Pali bez kabli? po tej akcji w BT ...postraszył furacza ,że sprzeda....i teraz ma tak ,że siada do auta patrzy na kluczyk i klekot już pracuje Key Less
FBI Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 To czekamy na new model ....jak o mnie chodzi nawet smi blachy może mieć..... Kolega widzę dobre stosunki utrzymuje:D
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 nie mnie sądzić ale jak zmieni to chętnie zasiądę i poprzestawiam jakieś dystrybutory
siemian Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 dochodzę do wniosku że jednak mój samochodzik jest bardzo dzielny... Miałem okazje przejechać się ostatnio Peugeotem 407 coupe od kumpla... Po dwóch kilometrach zagotowały się hamulce i przestały działać, po 3 komputer pokazał że nie mam powietrza w kołach (mimo że było) a po 4 kilometrach zagotował się płyn chłodniczy :decayed:... Zresztą wkurwiałoby mnie to automatyczne mruganie awaryjnych przy każdym hamowaniu...
FBI Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 dochodzę do wniosku że jednak mój samochodzik jest bardzo dzielny... Miałem okazje przejechać się ostatnio Peugeotem 407 coupe od kumpla... Po dwóch kilometrach zagotowały się hamulce i przestały działać, po 3 komputer pokazał że nie mam powietrza w kołach (mimo że było) a po 4 kilometrach zagotował się płyn chłodniczy :decayed:... Zresztą wkurwiałoby mnie to automatyczne mruganie awaryjnych przy każdym hamowaniu... Ciesze się Bracie że się podbudowałeś!
Arturoo Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Za to mina Andrzeja musiała byc bezcenna jak mu po 5 minutach siemianowej jazdy choinka świeciła na desce
Rekomendowane odpowiedzi