Damis Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 A powiedz mi ile ci wytrzymala ta folia na aucie ze juz schodzi ? Ja mam swoje prysniete plastidipem i trzyma sie juz ponad 3 lata fakt faktem jak gdzies oberwal jakims kamieniem to widac ze zdziera sie delikatnie ale nie tak jak ty masz na tym nadkolu i jaki koszt byl oklejenia folia ? chce miec porownanie cenowe co do malowania a oklejania jak nie chcesz pisac to napisz mi pw bylbym wdzieczny A wracajac do tematu furka kozak
siemian Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 dawno tutaj nie pisałem bo nic specjalnego z autem się nie dzieje... Ostatnio ściągnąłem folie. troche do poprawy jest (zderzak, listwy, błotnik) bo to co było słabo polakierowane poszło z lakierem Ale narazie mi sie zbytnio nie chce nic z tym robic
Czary Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 tak źle masz spasowaną maskę z grilem?
jozek726 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 weź ją pomaluj od nowa całą na srebrno i będzie ładnie
shakal Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pół auta do lakierowania I weź coś z tą zaślepką na spryskiwaczu zrób
MARCIN607 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 To jest zdeś sline czy S4? Fajnie się prezenci. Marek nic nie maluj- znaczy doprowadzić lakier pod folie i na czerwono albo niebieski mat
jedrekx Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 To jest zdeś sline czy S4? Fajnie się prezenci. Marcin, zderzak S-line i S4 się nie różnią. różnią się jedynie grille i Siemian ma z S4
franciszek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cały wątek przeczytany:decayed: Dobra komedia:grin: Przednia ta Twoja srebrna drezyna pzdr
Dev Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 a wystarczyło tylko pierwsza .... :polew::polew::polew::polew::polew:
poziek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Taka obdarta padlina idealnie do Ciebie siemsian pasuje Winszuję
franciszek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 A tak prosiłeś poczytaj poczytaj wątek Marka Dev nie proś mnie więcej żebym Ci przez telefon poczytał do poduszki Sorry za OT Po za konkursem malowanie by się przydało srebrnej audioli. pzdr
siemian Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 No i nadeszła ta chwila kiedy trzeba przesiąść się do czegoś innego... Pewnie wielu z Was będzie zaskoczona że wybór padł na takie autko, że nie audi, że klase niżej itd itd... ale zawsze marzyło mi się małe niepozorne szybkie autko Na podjazd zawitał Golf VI GTI ze Stanów. Na dzień dobry auto przeszło Stage3 w CompSporcie. Zostały wymienione sprężyny zaworowe wylotowe,założony został intercooler z S3,przerobiony został dolot, zastosowano turbosprężarke K04. Autko nie jest jeszcze zestrojone ponieważ czekamy na montaż nowego kompletnego układu wydechowego w firmie MGmotorsport. Już fajnie jeździ aczkolwiek potwornie głośno bo narazie mam sam downpipe podpięty Po zestrojeniu powinno wypluć ok. 360hp i 430Nm. tutaj pare foteczek: wymiana sprężyn zaworowych: IC części do dolotu: turbinka: downpipe: Żeby było miło zawitał rownież RNS510 no i oryginalne dywaniki Jako że auto jest z 2013 roku i ma przejechane 6300km to jest w stanie idealnym no i wnętrze: W kolejce na montaż czekają hamulce
jozek726 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Golfik fajny, tym bardziej że w wersji GTI to teraz będą 2 auta czy jak ? Modzisz jedno i drugie ?
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 piękny vw .....zostanie tak głośny ??? .... wysłane z htc
siemian Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 Audiczką będzie Madzia jezdzić. Tylko musze ją polakierować (audiczke, nie Madzie ) bo gdzieniegdzie lakier schodzi po ściągnięciu folii
Rekomendowane odpowiedzi