Dev Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Siemian, Tarcze z klockami bedą u Ciebie w środe :good:
adamooo Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 siemian dvd też będzie u CIebie we wtorek-środę
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Siemian cala cwiartka bedzie u Ciebie w czwartek piatek :polew:
siemian Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 :polew: :polew: bardzo śmieszne... :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________Kerczi miałeś nie zdradzać że buduje drugie b7
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 :polew: :polew: bardzo śmieszne... :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________Kerczi miałeś nie zdradzać że buduje drugie b7 a to drugie??? slyszaalem cos o 4in1
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Siemian 4,2 TDI dostaniesz jak zapłacisz z góry
boseron Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Siemian te cztery gaśnice tez dostaniesz w środe...... lepiej na zimne dmuchać
seves Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Siemian jutro jednak nie dam rady wyslac bo czekam ciagle na deske :gwizdanie: kurtyny i obie przednie i boczne poduszki juz mam.. jak tylko dojdzie deska to wszystko wysylam :> :polew: :polew: :polew:
ArkadiuS Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siemian znalazłem we Wrocku kompletny przód dla Ciebie http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-przod-maska-zderzak-blotniki-kompletn-i1332054015.html.
Przemots Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siemian znalazłem we Wrocku kompletny przód dla Ciebie http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-przod-maska-zderzak-blotniki-kompletn-i1332054015.html. Tak na zapas
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siemian znalazłem we Wrocku kompletny przód dla Ciebie http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-przod-maska-zderzak-blotniki-kompletn-i1332054015.html. Tak na zapas eeee nie s-line... :decayed:
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jakos tak zerknalem w temat i powiem Ci ze ja bym nie spawal blotnika a wyklepal co bylo i wyszpachlowal... Takie wycinanie to jednak spor ingerencja , nie bylo jakso mocno pogniecione. No ale jak babcia uwaza
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ładnie rezasz furka pierwsza klasa ja bym jeszcze dorzucił do listy modów parktronic zajebis.te auto
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 na parktroniku mi tak bardzo nie zależy. Tzn moduł już leży z pół roku w szufladzie w biurku... Może kiedys
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 na parktroniku mi tak bardzo nie zależy. Tzn moduł już leży z pół roku w szufladzie w biurku... Może kiedys fajny bajer jest a Ty masz 2 czujniki z przodu w zderzaku czy co to ?
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 na parktroniku mi tak bardzo nie zależy. Tzn moduł już leży z pół roku w szufladzie w biurku... Może kiedys fajny bajer jest a Ty masz 2 czujniki z przodu w zderzaku czy co to ? to jest część właśnie tych przygotowań. Kupowałem zderzak. Kupiłem pod parktronik, na wszelki wypadek i dałem dwa czujniki... Niech już sobie czekają. Blenda na rejestracje była wymieniana także kupiłem póki co nie pod czujniki ale zawsze moge ją zmienić
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 na parktroniku mi tak bardzo nie zależy. Tzn moduł już leży z pół roku w szufladzie w biurku... Może kiedys fajny bajer jest a Ty masz 2 czujniki z przodu w zderzaku czy co to ? to jest część właśnie tych przygotowań. Kupowałem zderzak. Kupiłem pod parktronik, na wszelki wypadek i dałem dwa czujniki... Niech już sobie czekają. Blenda na rejestracje była wymieniana także kupiłem póki co nie pod czujniki ale zawsze moge ją zmienić ogolnie fajnie masz namodzone w aucie podoba mi sie
Rekomendowane odpowiedzi