Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemian, Tarcze z klockami bedą u Ciebie w środe :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:dance: :dance: :dance: :dance:
Opublikowano

siemian dvd też będzie u CIebie we wtorek-środę :kox:

Opublikowano

Siemian cala cwiartka bedzie u Ciebie w czwartek piatek :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bardzo śmieszne... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________Kerczi miałeś nie zdradzać że buduje drugie b7 :decayed::polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bardzo śmieszne... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________Kerczi miałeś nie zdradzać że buduje drugie b7 :decayed::polew:

a to drugie???

slyszaalem cos o 4in1

Opublikowano

Siemian te cztery gaśnice tez dostaniesz w środe...... lepiej na zimne dmuchać :decayed:

Opublikowano

Siemian jutro jednak nie dam rady wyslac bo czekam ciagle na deske :gwizdanie:

kurtyny i obie przednie i boczne poduszki juz mam.. jak tylko dojdzie deska to wszystko wysylam :evil:

:>

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

sporo namodzone w aucie:)

gratki :good:

Opublikowano

Jakos tak zerknalem w temat i powiem Ci ze ja bym nie spawal blotnika a wyklepal co bylo i wyszpachlowal... Takie wycinanie to jednak spor ingerencja , nie bylo jakso mocno pogniecione. No ale jak babcia uwaza :hi:

Opublikowano

ładnie rezasz :kox:

furka pierwsza klasa ja bym jeszcze dorzucił do listy modów parktronic :cool1:

zajebis.te auto :cool1:

Opublikowano

na parktroniku mi tak bardzo nie zależy. Tzn moduł już leży z pół roku w szufladzie w biurku... Może kiedys :decayed:

Opublikowano

na parktroniku mi tak bardzo nie zależy. Tzn moduł już leży z pół roku w szufladzie w biurku... Może kiedys :decayed:

fajny bajer jest :decayed:

a Ty masz 2 czujniki z przodu w zderzaku czy co to ? :mysli:

Opublikowano

to jest część właśnie tych przygotowań. Kupowałem zderzak. Kupiłem pod parktronik, na wszelki wypadek i dałem dwa czujniki... Niech już sobie czekają. Blenda na rejestracje była wymieniana także kupiłem póki co nie pod czujniki ale zawsze moge ją zmienić :decayed:

Opublikowano

to jest część właśnie tych przygotowań. Kupowałem zderzak. Kupiłem pod parktronik, na wszelki wypadek i dałem dwa czujniki... Niech już sobie czekają. Blenda na rejestracje była wymieniana także kupiłem póki co nie pod czujniki ale zawsze moge ją zmienić :decayed:

:good:

ogolnie fajnie masz namodzone w aucie podoba mi sie :cool1: