Brysio Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 hmmm szkoda kurde bo to ciezko doprowadzic do ladu ale moze da sie ktos kto robi siedzienia moze poradzi pewnie to od napow w jinsach kiedys juz takie slady u kogos widzialem laska tymi smiezsnymi nabiciami na spodniach porysowala ) aaa ---->>> siemian nie sciemniaj juz wiem sam porysowales zeby byc na pierwszym miejscu znow )))) :polew:
siemian Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 :polew: szorowałem całą noc :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 kur.wa jego mać!!! tak się kończy chodzenie w jakiś spodniach z ostrymi wynalazkami... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Mój fotel pasażera...: ja sobie kierowcy zalatwilem podobnie, ale mam tylko jedna ryse. przez 2 lata sie ladnie wypolerowala i prawie nie widac
zieluch Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 kur.wa jego mać!!! tak się kończy chodzenie w jakiś spodniach z ostrymi wynalazkami... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Mój fotel pasażera...: ja sobie kierowcy zalatwilem podobnie, ale mam tylko jedna ryse. przez 2 lata sie ladnie wypolerowala i prawie nie widac Wiesz jakk się robi 500tyś rocznie :tongue4:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 11:59_________________________________________________ Kup lepiej farbę do skóry lub oddaj do http://lederzentrum.pl/ wiem zieluch, znam tą strone. Ale wolałbym nie eksperymentować na moich fotelach i pojechać do kogoś kto się na tym zna i już kiedyś robił coś takiego... Jak ci dobiorą farbę to raczej nie da się nic spierdzielić ja będę fotel kierowcy odświerzał niedługo
boseron Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Siemian jak "tniesz" panne na fotelu pasażera to na drugi raz niech ściąga spodnie do końca bo tak to tymi nitami zawsze porysuje :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Siemian jak "tniesz" panne na fotelu pasażera to na drugi raz niech ściąga spodnie do końca bo tak to tymi nitami zawsze porysuje :gwizdanie: :polew:
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Siemian jak "tniesz" panne na fotelu pasażera to na drugi raz niech ściąga spodnie do końca bo tak to tymi nitami zawsze porysuje :gwizdanie: Boseron jak sobie wyobrazasz ze Siemian cial panne a ona siedziala na fotelu?? I jeszcze spodnie nie do konca sciagniete?? Jakos sobie tego technicznie nie wyobrazam...co najwyzej kolega ktory siedzial na fotelu pasazera tnal Siemiana i to on wtedy mial spodnie nie do konca zsunietec :polew: :polew:
siemian Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Temu składakowi i jeżdżącej padlinie nic nie pomoże Poziek bo spedzisz zlot w BT w szafie... :gwizdanie: Siemian jak "tniesz" panne na fotelu pasażera to na drugi raz niech ściąga spodnie do końca bo tak to tymi nitami zawsze porysuje :gwizdanie: Boseron jak sobie wyobrazasz ze Siemian cial panne a ona siedziala na fotelu?? I jeszcze spodnie nie do konca sciagniete?? Jakos sobie tego technicznie nie wyobrazam...co najwyzej kolega ktory siedzial na fotelu pasazera tnal Siemiana i to on wtedy mial spodnie nie do konca zsunietec :polew: :polew: oj Kerczi pisałem Ci już że ja w te wasze sprawy się nie mieszam... nie mierz wszystkich swoją miarą... :polew:
Jakub555 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Śliczne auto po modach Szacunek za mody ,idziesz na bogato widzę,jak sie bawić to się bawić
Chuck Norris Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 No wiadomo Siemian jak coś robi to tylko porządnie, licząc na to, że drugi raz ta część się nie wysra
mgtan Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Siemian jakie masz felgi na lato...18x8 ET43??a na zime jaki wymiar mają?
mgtan Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ok czyli na lato masz 18x8 ET 45 a w ziomwych 17x75...i ET jakie?
siemian Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 w zimówkach ET nie pamiętam. Jak ściągne to popatrze
mgtan Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 ET 35 na których jest? na 17stkach ori??? devastation a ty wiesz czy hamulce z S4 b6 pasują do b7 i mieszczą się w 17x7 ET 43 i 18x8 ET43? sorry za OT
Flyer Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Jak sie zamawialo AVUS'y 17" do S4 B6, to mialy ET38, a 18" ET45.
Rekomendowane odpowiedzi