wladi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tomeks zawsze musi podpier...i zepsuć całą atmosfere:wink:
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 no to widzę że wszyscy czekają na termin przyznaję się ja też my juz znamy dawaj termin po cichu żebym tylko wiedział P.S dzięki za zaproszonko na FB:hi:
Gość Edyta Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Darek spokojnie wszystko w swoim czasie będzie wiadomo, a ciągłe pytanie kiedy nic nie da
szymeniu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sprawdziłem z ciekawości, w zeszłym roku było 181 rezerwacji a w Stasindzie tylko w samym nowym budynku jest 150 miejsc i pewnie drugie tyle w starym. Więc zluzujcie poślady
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zawsze tak jest, poki temat goracy to jest ponad 200 ludzi i brak miejsc, gdy jest blizej wplacania kasy to chetni sie wykruszaja i zostaje duzo miejsc wolnych
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Warto poczytać REGULAMIN ZLOTOWY i temat zaliczek Zeby nie było pózniej jakis rozczarowań .
MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed: poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed:poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca ponoć chcieliście duzy pokoj bo mieliscie wyszukane igraszki i potrzebowaliscie miejsca
trepek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed:poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca ponoć chcieliście duzy pokoj bo mieliscie wyszukane igraszki i potrzebowaliscie miejsca Nooo.... Magic tak twardo spał pierwszej nocy, że nie wie co się dookoła niego działo :-)
MAGIC87 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed:poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca ponoć chcieliście duzy pokoj bo mieliscie wyszukane igraszki i potrzebowaliscie miejsca Nooo.... Magic tak twardo spał pierwszej nocy, że nie wie co się dookoła niego działo :-) byłem zmęczony podróżą + choroba morska
dzik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 i nie pamięta tych intensywnych igraszek jakich stał się adresatem
wera :) Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed:poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca ponoć chcieliście duzy pokoj bo mieliscie wyszukane igraszki i potrzebowaliscie miejsca odezwał się ten co mały pokój miał :decayed: również do wyszukanych igraszek
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed:poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca ponoć chcieliście duzy pokoj bo mieliscie wyszukane igraszki i potrzebowaliscie miejsca odezwał się ten co mały pokój miał :decayed: również do wyszukanych igraszek tam był krecony film pt."Głębokie gradło 4 "
MAGIC87 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ledwo wątrobę wyleczyłem po swietach i nowym roku, a tu znowu trzeba jechac do BT:decayed:poprzednio pokoj mielismy 5 osobowy a mieszkalismy w 3 tak ze nie ma co spinac du.y o miejsca ponoć chcieliście duzy pokoj bo mieliscie wyszukane igraszki i potrzebowaliscie miejsca odezwał się ten co mały pokój miał :decayed: również do wyszukanych igraszek tam był krecony film pt."Głębokie gradło 4 " :grin::grin::grin:
zlota1977 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z panem Gąbką w roli glownej? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
wera :) Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z panem Gąbką w roli glownejWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka :polew::polew: w tym roku tez pewnie będzie kolejna część
zlota1977 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ciekawe kto będzie grać pierwsze skrzypce? Wybierasz sie Werka? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
wladi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poziek oczywiście w tym roku obiecał że nie da mi dojść do słowa:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poziek oczywiście w tym roku obiecał że nie da mi dojść do słowa:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) To Ty możesz jechać ?? kto Ci pozwolił ?
wladi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sam se pozwoliłem:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Rekomendowane odpowiedzi