Reggi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 My zawsze kopiemy do jednej bramki synu Takich trzech jak nas dwóch to nie ma żadnego
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja mogę zabrać kogoś jak będzie miał lądowanie w Knurowie
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja mogę zabrać kogoś jak będzie miał lądowanie w Knurowie jak do tego czasu Wam terminal koło Orlena postawią
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 już nie przesadzaj - koleś paralotnią w Knurowie wylądował to jakiś tam samolot nie wyląduje - już tak Knurowa nie wieśniacz na forum Fakt - przyznaję że ten koleś miał awaryjne lądowanie a nie z wyboru - ale co to zmienia - wylądował
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 drzew w centrum nie ma - no chyba że na obrzeżach czyli jakieś 300m dalej
zlota1977 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak zlota wyladuje w Balicach to moge zgarnac :-) Dzieki ale na Balicach ląduje w czwartek Damy radę, najwyżej na zlot Audi przyjadę Oplem To już nie lepiej przyjechać na Poźku ?..lepszy rumak niż opel i siodło ma podgrzewane :grin::decayed: No weź, jeszcze bym mu fryzurę zburzyła ?
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak zlota wyladuje w Balicach to moge zgarnac :-) Dzieki ale na Balicach ląduje w czwartek Damy radę, najwyżej na zlot Audi przyjadę Oplem To już nie lepiej przyjechać na Poźku ?..lepszy rumak niż opel i siodło ma podgrzewane :grin::decayed: No weź, jeszcze bym mu fryzurę zburzyła Jako iż jest to dzielny i niezmordowany rumak to grzywa nie do zdarcia..wiele kobiet próbowało ją wytrzeć i żadnej się nie udało
hornet Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak zlota wyladuje w Balicach to moge zgarnac :-) Dzieki ale na Balicach ląduje w czwartek Damy radę, najwyżej na zlot Audi przyjadę Oplem To już nie lepiej przyjechać na Poźku ?..lepszy rumak niż opel i siodło ma podgrzewane :grin::decayed: No weź, jeszcze bym mu fryzurę zburzyła Jako iż jest to dzielny i niezmordowany rumak to grzywa nie do zdarcia..wiele kobiet próbowało ją wytrzeć i żadnej się nie udało Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling:
trepek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola
zlota1977 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola Hihihi?
poziek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling: Ty rozwodnik się nie wypowiadaj
hornet Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling: Ty rozwodnik się nie wypowiadaj Doświadczenie synu doświadczenie.... teoria to nie wszystko
poziek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling: Ty rozwodnik się nie wypowiadaj Doświadczenie synu doświadczenie.... teoria to nie wszystko Ja się uczę na błędach innych. A tyś już pokazał jak się przed ołtarzem stoi Jak żółtodziób
Rekomendowane odpowiedzi