Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 oj w tym pokoju sie działo.......szkoda ze juz go nie bedzie psiaka zabierasz w tym roku? No obowiązkowo w sobote na kacu pierwszy ide z nim na spacer:kox: nie obiecuj bo Ci go naprawdę przyprowadzę
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Moskal mam banana ale na letnim będę przemiła, rodzinna rozmowa od rana
wladi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Wiesz z niektórymi można bardzo kulturalnie porozmawiać a moskal jest jednym z nich:thumbup:
moskal Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Wiesz z niektórymi można bardzo kulturalnie porozmawiać a moskal jest jednym z nich:thumbup:
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 A takie pytanie. Ktos przedluza sobie pobyt w BT ?
Kasjan Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ja mam zamiar z Gwertym juz w srode sie zameldowac ;p
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 A takie pytanie. Ktos przedluza sobie pobyt w BT ? ćwiara ja...od czwartu od poniedziłku ---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Moskal mam banana ale na letnim będę a tyle miejsc wolnych będzie
chudineze Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Rezerwujcie do poniedziałku, ktoś przecież musi posprzątać
niestandardowy Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ja tak ten watek sledze i sie zastanawiam czy to zlot uzytkownikow audi czy alkoholikow
Kolkov Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ja tak ten watek sledze i sie zastanawiam czy to zlot uzytkownikow audi czy alkoholikow Trochę tego, trochę tego
dziadek Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 zlot alkoholików pod przykrywką zlotu fanów motoryzacji , moja inaczej by nie chciała jechać jakby to był zwykły zlot miłośników audi
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ja tak ten watek sledze i sie zastanawiam czy to zlot uzytkownikow audi czy alkoholikow Trochę tego, trochę tego AWA - Alkoholicy w Audi:grin:
chopin Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 będzie śnieg ? bo ja na wszelki wypadek założyłem z przodu lato gdyby nie było a z tyłu zostawiłem zime , gdyby jednak miał padać :grin:
moskal Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 będzie śnieg ? bo ja na wszelki wypadek założyłem z przodu lato gdyby nie było a z tyłu zostawiłem zime , gdyby jednak miał padać :grin: załozyłeś odwrotnie , na przód zima ana tył lato
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 będzie śnieg ? bo ja na wszelki wypadek założyłem z przodu lato gdyby nie było a z tyłu zostawiłem zime , gdyby jednak miał padać :grin: załozyłeś odwrotnie , na przód zima ana tył lato Ja na letnich jezdze ponad rok. Oby sniegu nie było. na poprzednią bukowine tez miałem załozone letnie ale trzeba było zmieniac;/
dziadek Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ja mam nadzieje ze śniegu nie będzie przed 20-stym zamierzam założyć lato i wyjeżdżam na tydzień a wracam w czwartek wieczorem 27-ego wiec jakby co to nie mam jak założyć zimy przed wyjazdem do BT
Rekomendowane odpowiedzi