moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 bo jak wejdzie tu nowicjusz z myślą o wyjeździe do bt to sie dwa razy zastanowi nad wyjazdem :/ . albo pojedzie , najwyzej nie zabierze : a. polaru b. pieniedzy :kox:
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 bo jak wejdzie tu nowicjusz z myślą o wyjeździe do bt to sie dwa razy zastanowi nad wyjazdem :/ . albo pojedzie , najwyzej nie zabierze : a. polaru b. pieniedzy :kox: Dla nowych co by chcieli jechać... Nie zabierajcie też: -kubków klubowych (ktoś mi zajebał w BT 2 lata temu) -szklanek do whisky (za***ane w Sobieszewie) -aparatów fotograficznych (słyszałem, że komuś w Pile zginął)
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wezcie se tylko wątrobe przyjdzie czas ze tez bedą czesac watroby :polew:
Kolkov Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Cwiara a wziołeś kości do domciu ? Przecież kości zostały rzucone
bongod Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kurna dawno takiej polewki nie miałem mało mi sie pszczydło nie rozerwało dziex chłopaki
Gość cwiara Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kurna dawno takiej polewki nie miałem mało mi sie pszczydło nie rozerwało dziex chłopaki Do uslug
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 bo jak wejdzie tu nowicjusz z myślą o wyjeździe do bt to sie dwa razy zastanowi nad wyjazdem :/ . albo pojedzie , najwyzej nie zabierze : a. polaru b. pieniedzy :kox: Moskal nie tłumacz bo i tak nie zrozumie :grin:ani żartem ani serio
Arkadiush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 bo jak wejdzie tu nowicjusz z myślą o wyjeździe do bt to sie dwa razy zastanowi nad wyjazdem :/ . albo pojedzie , najwyzej nie zabierze : a. polaru b. pieniedzy :kox: Dla nowych co by chcieli jechać... Nie zabierajcie też: -kubków klubowych (ktoś mi zajebał w BT 2 lata temu) -szklanek do whisky (za***ane w Sobieszewie) -aparatów fotograficznych (słyszałem, że komuś w Pile zginął) dopisać jeszcze trzeba nie zabierajcie auta bo jeszcze tego brakuje nam
kachnazgierz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wezcie se tylko wątrobe Witam, ćwiara, wyspałeś się w Zakopcu w aucie?
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wezcie se tylko wątrobe Witam, ćwiara, wyspałeś się w Zakopcu w aucie? spał jak zabity , nawet nie pamięta drogi powrotnej ja przychodze do auta a tam takie chrapanie że głowa mała , to mówie nie bede go budził , przyjeżdżamy do Wrocławia , budze go a on : gdzie moje piwo ? :grin::grin: :polew::polew:
Slawek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wezcie se tylko wątrobe Witam, ćwiara, wyspałeś się w Zakopcu w aucie? spał jak zabity , nawet nie pamięta drogi powrotnej ja przychodze do auta a tam takie chrapanie że głowa mała , to mówie nie bede go budził , przyjeżdżamy do Wrocławia , budze go a on : gdzie moje piwo ? :grin::grin: :polew::polew: Nieźle Choć wcale mnie to nie dziwi:decayed: cwiara:thumbup:
Gość cwiara Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wezcie se tylko wątrobe Witam, ćwiara, wyspałeś się w Zakopcu w aucie? spał jak zabity , nawet nie pamięta drogi powrotnej ja przychodze do auta a tam takie chrapanie że głowa mała , to mówie nie bede go budził , przyjeżdżamy do Wrocławia , budze go a on : gdzie moje piwo ? :grin::grin: :polew::polew: Co Ty odkutaszasz? Te slonce mnie dobilo. Doszedlem do auta i juz mi przeszlo Zadnego alkoholu juz nie spozywam W najblizszym czasie
kachnazgierz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W knajpie byłeś biedny:thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi