poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 PABLO ktoś mi mówił w sobotę, że znalazł jakąś chustę. Nie pamiętam tylko kto Ja widziałem, ze Cuber miał jakąś chustą obwiązaną szyję
bongod Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja to pewnie bym nie mógł ...tańczyć z nieznajomymi? Tak mniemam
PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja widziałem, ze Cuber miał jakąś chustą obwiązaną szyję cuber to następnym razem niech uważa bo czasem za dużo wypije i nie pamięta co robi
WhyMe? Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres?
Gość cwiara Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? :polew:
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? :polew: łoo kurwaaaa :grin::grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- Ja widziałem, ze Cuber miał jakąś chustą obwiązaną szyję cuber to następnym razem niech uważa bo czasem za dużo wypije i nie pamięta co robi Chciał sie targnąć na własne życie ?
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych Poź widziałeś to na fonie ?? :naughty:
WhyMe? Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych I pierwszy tekst moskala po kawale - no k**wa nie rozumiem :polew:
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych I pierwszy tekst moskala po kawale - no k**wa nie rozumiem :polew: :grin::grin::grin:
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych I pierwszy tekst moskala po kawale - no k**wa nie rozumiem :polew: :polew:
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych Poź widziałeś to na fonie ?? :naughty: Kojarzę ktoś to nagrywał... Cwiara ?
Gość cwiara Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale kawał opowiedziany w GR i tak bije wszystko na głowę Po czym poznać że twoja siostra ma okres? Fiut starego smakuje inaczej - dla potomnych Poź widziałeś to na fonie ?? :naughty: Kojarzę ktoś to nagrywał... Cwiara ? A jak Jak masz whatss app to podaj nr to podesle. Z szmelcfona inaczej sie nie da
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie mam i chyba nie chce tego oglądać
Gość cwiara Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie mam i chyba nie chce tego oglądać Ja co ogladam to placze
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie mam i chyba nie chce tego oglądać Film jest na miare Oskara Miałem przyjemność oglądać w niedzielne południe
Gość cwiara Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie mam i chyba nie chce tego oglądać Film jest na miare Oskara Miałem przyjemność oglądać w niedzielne południe A teraz do Ciebie leci
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie mam i chyba nie chce tego oglądać Film jest na miare Oskara Miałem przyjemność oglądać w niedzielne południe A teraz do Ciebie leci senkju
adrian998998 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no to może tera pójdzie Galeria - muzykmf - Chomikuj.pl Weź wyłacz w chomiku żeby moźna było bez transferu pobierac..
Rekomendowane odpowiedzi