Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

fajny fis do A4 B6/B7 wiele opcji kolorowy jak to zrobić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest chyba jakiś dodatek typu e-maf'a które było do golfa.

Opublikowano

nie nie, kupujesz elektronikę i p&p wpinasz w elektronikę samochodu, w uproszczeniu zegary robią jako wyświetlacz. Bardzo dużo jest polskich opisów jeśli chodzi o e-mfa.

czyli szukamy pod VFIZ

Opublikowano

Był projekt VFIS do B6, ale zdechł chyba.

Ale ten super jest :slina:

Opublikowano

łoojo kozactwo!

podłącze się pod temat ... ale czy da rade do "czerwonego" fisa w b6 wyrezać takie coś żeby pokazywało prędkość na fisie??

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Był projekt VFIS do B6, ale zdechł chyba.

Ale ten super jest :slina:

Panowie i Panie projekt nie zdechł .Nabiera życia http://www.qmatis.com/pl/ . Pozdrawiam

Opublikowano

łoojo kozactwo!

podłącze się pod temat ... ale czy da rade do "czerwonego" fisa w b6 wyrezać takie coś żeby pokazywało prędkość na fisie??

łoojo kozactwo!

Raczej to jest niemożliwe. A szkoda.
Opublikowano

Na czerwonym w B6 też działa - czakolwiek bez białego koloru ;-) i prędkość da się też wyświetlić.

Opublikowano

To moze podaj jakis sposob

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A ktoś już to ma czy to nadal ruska reklama.

Opublikowano

łoojo kozactwo!

łoojo kozactwo!

Raczej to jest niemożliwe. A szkoda.

Da radę . Napisałem wyżej kontakt na stronkę. Sam zamówiłem i czekam na przesyłkę. I to już nie reklama "ruska" to już istnieje i działa. Kontakt z producentem dobry na email. Jak zamontuję i poużywam to zaopiniuję. Na razie jest jak jest - czekanie. Pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawa opcja

Mam nadzieje ze to nie żaden daje, wpłacasz kasę, czekasz wieki a sprzedajacy zawija manele a kasy juz nie odzyskasz...

Sam się zastanawiam nad czymś takim

Opublikowano

Jak otrzymam przesyłkę to potwierdzę na forum .

Opublikowano

JAka cena ?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Wobec tego czekam na pomyślne wieści. Powodzenia.

Opublikowano

Właśnie, jaką cena tego ustrojstwa

Opublikowano

Macie przecież wyżej linka do tego vfiza. Podaje ostatni raz. http://www.qmatis.com/pl/ Urządzonko mam zamontowane i działa bardzo fajnie :)

Edytowane przez cwiara

Opublikowano

Macie przecież wyżej linka do tego vfiza. Podaje ostatni raz. Urządzonko mam zamontowane i działa bardzo fajnie :)

potwierdzam bardzo fajne ;) Vfiz jest dostepny dla licznika z kolor fisem jak i z czerwonym fisem, ale radze zmienic na kolor bo czerwony kiepsko wyglada i nie ma tu co porownywac , jesli ktos chce pod czerwony to od razu mowie nie ma sensu wydawac pieniedzy lepiej kupic licznik kolor i to zamontowac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Macie przecież wyżej linka do tego vfiza. Podaje ostatni raz. http://www.qmatis.com/pl/ Urządzonko mam zamontowane i działa bardzo fajnie :)

A jak ktoś nie ma kierownicy multi to ten zaje....fajny vfis też będzie działał? Bo w opisie jest napisane, że do uruchomienia tych funkcji potrzeba nacisnąć jakiś przycisk, a ja takiego nie mam w swojej niuni. A A jak sprawuje się j.polski na fisie? Działa to tak jak należy?