Magicbattle Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 pisze ze przycisk na manetce od fisu reset, aktywuje funkcje. fajna sprawa i cena nie wygurowana jak za takie bajery.
Gość cwiara Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Wejdz w link ktory podalem wczesniej i sprawdz do jakich aut jest mozliwe założenie vfiza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Drogo i nie drogo jak za taką zabawkę.
Gość cwiara Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Czy menu jest już po Polsku ? Jest po polsku ale tylko menu vfiza. Menu komputera pokładowego dostepne tylko w oryginalnych językach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy menu jest już po Polsku ? Jest po polsku ale tylko menu vfiza. Menu komputera pokładowego dostepne tylko w oryginalnych językach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MiGsu Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 O mam to! Mój pierwszy modzik . W sumie to chodzilo mi o same open ceremony ale to byla jedyna opcja jaka znalazłem. Akurat teraz wymontowałem na moment i od razu czegos brak w aucie. Teraz tylko jedna rzecz mnie drażni, open ceremony bo wskazówki ciut za wolno jak dla mnie. Ale polecam jak najbardziej
jacek70 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Masz bo dołożyłeś czy ktoś to dołożył?
mastapi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witam,niebawem mam zamiar zmodyfikować mojego AVF o turbo 2260 vzk, pompki AL, DP, TIP. Moje pytanie jest następujące: jaki model Vfiz powinienem wybrać z palety Qmatis aby najefektywniej wykorzystać możliwości Vfiz? Oraz czy muszę nabyć do tego jeszcze jakieś kable i sensory ze strony Qmatis?
Shhaddoww Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Projekt kolorowego vfiz jest niezle rozwinięty w rosji Tylko cena trochę zaporowa 200 euro. Na swojej stronie gość dobrze to opisują i prezentują. Wygląda ciekawie, cekawa alternatywa na przerobienie licznika z mono na kolor, tylko ta cena. Może przy zakupie grupowym zbliżyła by się do naszego vfiz-a.
Rekomendowane odpowiedzi