luki_kali Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 witam wszystkich mam mały problemik uszkodziła się nasadka(nie do naprawy) na taką śrubę zabezpieczającą, jeśli ktoś posiada na sprzedaż lub ktoś z okolicy Dąbrowy Górniczej ma pożyczyć dosłownie na chwilę to byłbym bardzo wdzięczny, do odkręcenia zostały dwie śruby proszę o pomoc
afroo. Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Nie ma drugiej takiej samej. Musisz mieć kod wzoru i dorabiać u producenta. To oficjalna wersja. Bo pewnie znajdą się jacyś magicy wulkanizatorzy, którzy spóbują to odkręcić.
Trzesio Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 jesli chcesz to probowac odkrecic, to na poczatek wykrec pozostale stuby
piotrek83 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Dlatego zrezygnowalem z tych pseudo zabezpieczen, bo najwiecej wlasnie klopotow sprawiaja wlascicielowi... Jak nie masz karteczki z kodem to bedzie lipa, ale tak jak ktos wspomnial, magicy sie tym zajma, bodajze przewiercic srube trzeba i wkrecic cos na kontre.
arkady1321 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 wspawy dobre innych srub i odkrecac i w,,,,,,,,,,, je
luki_kali Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Wspawy nie pomogły felga sie niszczy bo to na "amelinium" stoi , kodu nie ma, dwa warsztaty się nie podejmą bo nie chcą za felgi płacić, jeden magik krzyczy sobie po 80 zeta za sztukę czyli 320 za cztery a to trochę przesada , wiertła do metalu tytanowe nie pomogły, 3 sztuki ułamane , wiec szukam nasadki a nie "dobrych rad", 2 sruby już zniszczylem i nie mam patentu na odkrecenie ich więc dobrze by było chociaż dwie normalnie odkręcić
arkady1321 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 to tylko dobre wiertła musza pomoc,jak nie ma dojścia,a fela i tak będzie ,,chyba,, zniszczona......
karbonek Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Wiertła kobaltowe sprawdź.
Grzes A4 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 zabezpiecz kolo przyspawaj preta albo klucz i dzialej. mi pomoglo
Dev Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 dobre wiertła dwustopniowe i pójdzie bez problemu
adrianus Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 tez mialem podobne problemy... :/ magicy u wulkanizatora dospawali inna srube i poszlo. kilkanascie minut roboty, 2dyszki dalem i po temacie. gowno warte sa te sruby zabezpieczajace:/
Banan Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 widziałem na własne oczy jak można taką śrubę przecinakiem i solidnym młotkiem odkręcić bez uszkodzenia felgi - tacy magicy też się znajdą
horny devil Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 tez mialem podobne problemy... :/magicy u wulkanizatora dospawali inna srube i poszlo. kilkanascie minut roboty, 2dyszki dalem i po temacie. gowno warte sa te sruby zabezpieczajace:/ Niby tak, z drugiej strony ja na takiej śrubie zrobiłem 300km jak komuś się spodobały moje felgi Tylko ta jedna śruba nie była odkręcona
Trzesio Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 widziałem na własne oczy jak można taką śrubę przecinakiem i solidnym młotkiem odkręcić bez uszkodzenia felgi - tacy magicy też się znajdą mozna, o ile sruba nie jest schowana w fele
Rekomendowane odpowiedzi