Marynarz____ Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Słuchajcie, rozglądam się za A4 B6 Cabrio i w związku z tym mam pytanie. Czy B6 cabrio występowały z silnikiem 1.9 TDI?? Według Wikipedii występowały, ale przeglądając serwisy z aukcjami samochodowymi nie natknąłem się na ani jedno. Z silnikiem 2.5 TDI jest jak mrówek (ta opcja odpada), a natomiast z 1.9 nie widziałem ani jednego. Ktoś pewnie zaraz powie kup B7 z 2.0 TDI- niestety na takie mnie nie stać. Proszę nie piszcie też "kup 1.8 T"- taka opcja też mnie póki co nie interesuje, no chyba że potwierdzicie, że 1.9 tdi nie było
lucabianco Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 1.9 TDI nie było. 1.8T dobry motor
elmer80 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 No właśnie... kup 1.8T wysłane z Commodore 64
Marynarz____ Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 diesel w cabrio... No i?? Tak samo jak 1.8T w gazie , chcę mieć oszczędne auto, a jak dla mnie zakładanie gazu do 1.8T to szczyt wieśniactwa:doh: chwali się, że ma mocne 1.8T, a podjeżdża na stację i gaz leje
macietola Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 diesel w cabrio... , a jak dla mnie zakładanie gazu do 1.8T to szczyt wieśniactwa:doh: chwali się, że ma mocne 1.8T, a podjeżdża na stację i gaz leje hehe dokladnie..gaz jest do kuchenek gazowych i sztaplarek
elmer80 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 diesel w cabrio... , a jak dla mnie zakładanie gazu do 1.8T to szczyt wieśniactwa:doh: chwali się, że ma mocne 1.8T, a podjeżdża na stację i gaz leje hehe dokladnie..gaz jest do kuchenek gazowych i sztaplarek Dajcie spokój z tym wyszydzaniem... Auta zasilane gazem lpg, ziemnym czy też auta hybrydowe i czysto elektryczne niby czemu są gorsze? wysłane z Commodore 64
Marynarz____ Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Ja uważam, że jeśli kupujesz mocne auto w benzynie to i stać cię na jego tankowanie, a jeśli nie to kupujesz opla 1.6 i pakujesz gaz. Zawsze leczył mnie widok na jednej ze stacji jak co tydzień podjeżdżał tak jakiś kark, (obok na fotelu jego plastikowa blondi) w A8 z 4.2 pod maską i gaz tankował
daniels Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 osobiście nie mam LPG ale nie widzę w tym nic zdrożnego,po co na paliwo wydawać 100zł jak może zapłacić 60zł na 100km.
Marynarz____ Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 No to jak było B6 Cabrio z 1.9 TDI pod machą czy nie? Jak nie to szukam 1.8T bez gazu i tyle Co ciekawe 80'tka B4 w Cabrio miała 1.9 TDI pod machą, sporo tego na allegro
jakubekk Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 nie było 1.9 TDI w B6 cabrio. a z tym ze diesel w cabrio chodzi mi o to ze 1.9 tdi nie ma super kultury pracy i jezdzac bez dachu troche srednio to brzmi. A mówie to po mimo że sam mam AWX i od dawna jeżdżę tylko dieslami bo po prostu je lubie. Ja bym szukał 1.8T a jakby się jakaś ładna sztuka z gazem trafiła to czemu nie
Rekomendowane odpowiedzi