Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 cena modulu ok 2000zł chyba coś nie tak z tą ceną :gwizdanie:
ctv Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 do wymiany jest bordnetz(8e0907279k),dwa nie da rady podlaczyc swiatel dziennych na szybko! trzeba produkowac wiazke. w jednym aso zarnika nie potrafili wymienic bez wyciagania lampy :polew: W aso wiedza nie mieszka
peter22 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 witam cene podałem taka jaka otrzymałem w ASO przez tel . a wsadzenie xenonów wraz z samopoziomowaniem i spryskami z robocizna 14500 zł tak jak z fabryki i to chyba jeszcze bez lamp bo mówiłem ze mam swoje. Pozdrawiam[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 07:36_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t44122.0.html;highlight=xenony CTV tu masz opisane jak przeprogramowac sterownik zeby sie swiecily do jazdy dziennej i tylne pozycje . Bo wiesz ze jak ci sie swieca tylko do jazdy dziennej a tył nie to masz mandacik po nowemu 100zł i 2 punkciki .
ctv Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 witam cene podałem taka jaka otrzymałem w ASO przez tel . a wsadzenie xenonów wraz z samopoziomowaniem i spryskami z robocizna 14500 zł tak jak z fabryki i to chyba jeszcze bez lamp bo mówiłem ze mam swoje. Pozdrawiam[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 07:36_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t44122.0.html;highlight=xenony CTV tu masz opisane jak przeprogramowac sterownik zeby sie swiecily do jazdy dziennej i tylne pozycje . Bo wiesz ze jak ci sie swieca tylko do jazdy dziennej a tył nie to masz mandacik po nowemu 100zł i 2 punkciki . czy wiesz o czym piszesz? bo ja sadze ze nie
peter22 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 cena za ten moduł tak jak pisałem wczesniej 2100 netto . kolega dzisiaj był odebrac autko i po wymianie modułu wszystko działało tak jak powinno.
maru_kinia Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Też jestem zainteresowany założeniem xenonów do B7, ale po tych postach mam mieszane uczucia. Po kontakcie z gościem który się tym zajmuje w okolicach Krakowa dam znać, ale po wstępnej rozmowie z nim w zeszłym tygodniu wspominał o cenach w okolicach 2 tysięcy lampy, 900 zderzak ze spryskami, nie wspominał o problemach przy podłączaniu. Okaże się.
peter22 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 jak cos bedziesz wiedział to daj znac sporo osób czeka na konkretne info na ten temat
maru_kinia Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam zakupiłem już bixenony i znalazłem mechanika, który powiedział, że założy mi je i sterowanie poziomem zostawi ze starych lamp czyli z poziomu kabiny, myślę, że jak wszystko będzie dobrze to w przyszłym tygodniu będzie zakładanko i informacje na temat efektów na forum
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Jakby co to mogęzałatwić czujniki wychylenia na obie osie do B7
Pawlo 2004 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Koledzy a powiedzcie mi jak to jest z bi-xenonem? Jak rozpoznać bi-xenon? Mam w A6 xenon ale skąd mam wiedzieć ze nie jest to bi-xenon?? Dodam ze jak zapale długie światła to załącza się zarówka obok soczewki ale xenon nie gaśnie. Tyle o tym się pisze ale tak na chłopski rozum jak to jest? wytłumaczcie to jak chłop krowie na rowie
maru_kinia Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Z tego co ja wiem to: masz xenon, bo: jak masz bixenon to gdy włączysz długie zmieni się przesłona i z jednej żarówki xenonowej, rozbłyśnie światło długie, a skoro do długich masz dodatkową żarówkę to masz xenona
peter22 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dokładnie tak masz xenon jak jest bi-xenon to nie ma dodatkowej zarówki . Ja tez kupiłem bi-xenon do swojego czekam na fotki od kolegi który sam podłaczył i zabieram sie do roboty. Maru_kinia jak zrobisz to sterowanie z kabiny to daj znac z tego co pytałem to nie da rady tego podłączyc.[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 18:07_________________________________________________http://www.allegro.pl/show_item.php?item=529021918 udało mi sie kupic z białym kierunkiem w dobrej cenie
maru_kinia Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Maru_kinia jak zrobisz to sterowanie z kabiny to daj znac z tego co pytałem to nie da rady tego podłączyc. Właśnie coraz więcej osób mi to mówi, ale cóż zobaczymy co na to ten mechanik
HiRide Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 tak dla scislosci- w b6 jest bi xenon z przeslona ale i tak kiedy przeslona opada zalacza sie tez zarowka obok soczewki...
peter22 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jak dzwoniłem do jednego mechanika który sie zajmuje tylko xenonami to powiedział ze moze zrobic samopoziomowanie za 800zł
maru_kinia Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jak dzwoniłem do jednego mechanika który sie zajmuje tylko xenonami to powiedział ze moze zrobic samopoziomowanie za 800zł I co bedziesz zakładał te bixenony z samopoziomowaniem
peter22 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 narazie nie musze sie jeszcze popytac moze tobie sie uda podłaczyc poziomowanie z kabiny. Teraz to mnie jeszcze czeka wymiana zderzaka i spryski
maru_kinia Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 No ja zderzak też zmieniam na s-line ze spryskami, ale jakby sie nie udało poziomowanie z kabiny to bym sie interesowal tym samopoziomowaniem. tylko to cene podal ze sprzętem i modułem?
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jak dzwoniłem do jednego mechanika który sie zajmuje tylko xenonami to powiedział ze moze zrobic samopoziomowanie za 800zł hmmm ciekawe, mozesz go zapytać co i jak itd ?
siemian Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 no jakby ktoś to robił z samopoziomowaniem to może i ja bym się skusił...
Rekomendowane odpowiedzi