Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy wycierać auto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam Fluffy i jestem mega zadowolony:wink:

Opublikowano

dobry fluffy nie jest zły,można przed nim ściągnąć wodę ściagaczką tylko należy spełnić podstawowe 3 zasady musi być dobra ściagaczka,auto musi być mega dobrze spłukane,ściagaczka najlepiej jak jest wypłukana przed samym użyciem.

Zaraz pewnie ktoś powie,że to zło,ale uwierzcie jeśli zachowuje się odpowiednie środki ostrożności z lakierem się nic nie dzieje,robię tak nowe auta i jest ok.

Chociaż fluffy spokojnie jedno auto ogarnie i bez ściagaczki:wink:

Opublikowano

Masz racje, ktos napisze, ze to zlo. Auto przed korekta mozna tak traktowac, po korekcie bym sie nie odwazyl. Zabezpieczony lakier w sensie cokolwiek, wosk, sealent nawet jakies QD i recznik wymieniony w tym temacie ogarnia dwa samochody jeden po drugim RS6 i S3.

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem irchę naturalną i zobaczymy jak będzie

Opublikowano

Tylko nie ircha...to na auta powyżej 20 lat:banghead:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Trudno, co zrobic

Opublikowano

Ja osobiscie posiadam SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM i jestem zadowolony.. Tutaj zdjecie z mycia i suszenia.. Samochod woskowany poltora miesiaca temu..

DSC_1120.jpg

DSC_1121.jpg

DSC_1122.jpg

Recznik przyklepuje i go sciagam. Naprawde duzo wciaga, samochod ogarnie, oczywiscie wyciskamy wode a nie wykrecamy recznik..

Opublikowano

Przyklepujemy i podnosimy, a nie sciagamy. Wosk jeszcze siedzi:wink:

Osuszanie nawoskowane auta to sama przyjemnosc

Opublikowano
Masz racje, ktos napisze, ze to zlo. Auto przed korekta mozna tak traktowac, po korekcie bym sie nie odwazyl. Zabezpieczony lakier w sensie cokolwiek, wosk, sealent nawet jakies QD i recznik wymieniony w tym temacie ogarnia dwa samochody jeden po drugim RS6 i S3.

To uwierz,że się nic nie dzieje,prawie codziennie traktuje ściągaczką nowe prosiaki i nie ma żadnych rysek a jestem na to uczulony:wink:

Co do nawoskowanych to wosk daje ściągaczce fajny poślizg i woda się lepiej skrapla.Ale tak jak mówiłem jeśli ktoś chce osuszyć jedno auto to bez ściagaczki flufy spokojnie ogarnia.

Irchy używałem kiedyś i z przyjemnością się jej pozbyłem po pierwszym kontakcie z ręcznikiem do osuszania:decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To już wiadomo co muszę kupić po korekcie na wiosnę, ps polecacie kogoś na ślasku, okolice Bielska do korekty?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków jest sporo lepszy od Flluffiego a cenowo jeszcze daje radę, dwa że flluffy (przynajmniej mój) nawet po kilku praniach potwornie farbuje i musi być prany osobno co jest trochę uciążliwe i kosztowne puszczać pralkę dla jednego ręcznika

Opublikowano

True

Opublikowano

Trudno, co zrobic

to porzadna dziewczyna ... :wink:

Opublikowano

A jakby tak powietrzem z kompresora osuszać :naughty: Tylko trzeba by było wyrezać jakąś końcówkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pierwszym miejscu tak jak koledzy wyżej pisali fluffy, na 2 pomarańczowa ściereczka od Jana niezbędnego z linku poniżej jak najbardzej polecam

Ścierka z mikrofibry do podłogi | Jan Niezbędny