sector Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Jak w temacie . Hak od Siemian-a zamontowany , ale nie wiem jak go podłączyć . Metoda prób i błędów może mnie drogo kosztować tak więc bez schematu ani rusz .
Penzo_ Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 siemano przymierzam sie do montażu haka do a4 b7 2.0 tdi moduł to 8E0 907 383 da ktoś dobrą rade co i jak od strony elektryki albo schemacik na [email protected] . Oraz prawda to że wiązka w b7 jest już gotowa na tył nawet jak auto nie miało haka ?
Banan Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 wiązka nie jest gotowa trzeba kabelki ciągnąć do przodu ( na szczęście za dużo ich w b7 nie ma ) - Pin 3 wtyczki modułu - can high do pinu 13 mce szara wtyka Pin 4 wtyczki modułu - can low do pinu 14 mce szara wtyczka Pin 5 wtyczki modułu - plus po zapłonie Pin 1 wtyczki modułu - stały plus , bezp. 27 30A Pin 8 wtyczki małej modułu - światło stop
Penzo_ Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października W dniu 10.04.2022 o 00:11, Banan napisał(a): wiązka nie jest gotowa trzeba kabelki ciągnąć do przodu ( na szczęście za dużo ich w b7 nie ma ) - Pin 3 wtyczki modułu - can high do pinu 13 mce szara wtyka Pin 4 wtyczki modułu - can low do pinu 14 mce szara wtyczka Pin 5 wtyczki modułu - plus po zapłonie Pin 1 wtyczki modułu - stały plus , bezp. 27 30A Pin 8 wtyczki małej modułu - światło stop siema trochę odkop ,ale dopiero teraz przy swapie z quattro zrobię tez ten hak i dorwałem już kiedyś schemat . jest różnica w tym co podałeś pin 14 can low a schemat podał ktoś pin 12 ?
Rekomendowane odpowiedzi