Michalos Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam wszystkich Przedstawiam swoje a4 b5 zakupione w kwietniu 2012 Serce: 2.4 benzyna (ALF) + LPG 165KM (niestety bez quattro:kwasny:) Rocznik: 1997 Przebieg: 300000km Kolor: Czarny Wyposażenie: - klimatronic - el. sterowane lusterka - 2 x el.szyby - alu 16” et42 z oponami 205/55 (lato) - stalowe 15” z oponami 195/65 (zima) - chrom listwy w około szyb - podłokietnik tył - kluczyki scyzoryki + centralka + domykanie i otwieranie szyb z kluczyka - 4x AirBag - podświetlenia nad nogami i w drzwiach Tak było przy kupnie: Plany i realizacje: - przyciemnienie szyb /zrobione - podłokietnik z przodu /zrobione - ledy w światła tablicy rejestracyjnej /zrobione - zmiana kółek na lato, AVUS 17” ET35 w kolorze biała perła /zrobione - Mikołaj przyniósł CB Radio:wink: /zrobione - przedni grill w czarny mat /zrobione - radio z czerwonym podswietleniem /zrobione - lampy przednie na polifty /zrobione - kierownica trójramienna od S4 /zrobione - zmiana sprężyn 1BA na Eibach -30mm /zrobione - ramiona wycieraczek z passata B5 FL /zrobione - daszek tylnej klapy od RSa - spryski bi-xenonów - kubełkowe siedziska - jakieś koła na zimę - polerka lakieru co dalej jeszcze nie wiem
matyss___ Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 a no widziałem w niedziele..powodzenia w modach...narazie zostaw "koze' nizej na wiosne dopiero:)
Michalos Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 Taki plan jest, by na wiosne obnizyc:wink: a fele w trakcie realizacji, bo kupione i oddane do malowania, ale poczekaja do wiosny:kwasny:
matyss___ Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 lampy przednie szukaj w dziale sprzedam u gościa o niku Gwerty...miewa ich sporo
Garet Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 mi się kombik bez relingów jakoś nie widzi...
arre Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 bez relingow jakos tak lysawo ale widzialem foto BEZ na glebie i dobrym kole i wygladalo ciekawie... jak to mowia sa gusta i gusciki... rezaj lapky na wiosne 1be na poczatek i bedzie dobrze w sumie juz jest dobrze
Michalos Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 mi się kombik bez relingów jakoś nie widzi... szukając auta, nie bylo to moim priorytetem. taki sie trafil i byl w najlepszym stanie, wiec go wzialem:wink: na pewno jest inny, lecz ja sie juz przyzwyczailem i mi pasuje
Michalos Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 odebralem fele dwie oponki juz posiadam, dwie jeszcze musze kupic tylko dlaczego zima idzie:wink:
matyss___ Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 to zdjecie z felgami nie jest przypadkiem robione u Jareckiego?
Michalos Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 to zdjecie z felgami nie jest przypadkiem robione u Jareckiego? jest:decayed:
matyss___ Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 tak tez własnie myslałem...jakbys chcial poliftowy zderzak z halogenami to mam ten mój zielony na zbyciu....
Seikokilla Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ładnie wygląda z tymi Avusami i generalnie zbędziesz zadowolony, V6 pięknie mruczy
Michalos Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 ładnie wygląda z tymi Avusami i generalnie zbędziesz zadowolony, V6 pięknie mruczy dzieki z silnika jestem meeeega zadowolony (zwlaszcza z 2 biegu ), brak mi tylko quattro:kwasny:
arre Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ... z silnika jestem meeeega zadowolony... scigamy sie cos?
Michalos Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 ... z silnika jestem meeeega zadowolony... scigamy sie cos? mozemy kiedys sprobowac ale na suchym:decayed:
matyss___ Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 arre ja pierwszy Ci dupsko objade;P poxniej kolega bedzie próbowal
arre Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Lukasz dobrze objedz mi dupsko ale audi i wszyscy na te suche sie uwzieli ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- ... z silnika jestem meeeega zadowolony... scigamy sie cos? mozemy kiedys sprobowac ale na suchym:decayed: znam wynik wiec suchego nie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi