adasijo Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam wszystkich. Natrafiłem na taki oto filmik: bardzo podoba mi się taki dźwięk silnika, jak go uzyskać? Posiadam silnik 1.8 T. Z góry dziękuję za odpowiedź
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wygląda na pusty przelot lub przepalony tłumik szczerze to nic fajnego i trąci wiochą.
Inkognito Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 brzmi to jak upalona plecionka... he he fajny rasowy dźwięk daje dobry przelot...
adasijo Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 po dłuższym namyśle przyznaje Wam rację, trochę obciachowo to brzmi ;/ to może wiecie co zrobić żeby samochód lepiej brzmiał? Może jakiś tłumik? Aa no i mam pytanie: co to jest downpipe? Co to daje?
darko Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 po dłuższym namyśle przyznaje Wam rację, trochę obciachowo to brzmi ;/ to może wiecie co zrobić żeby samochód lepiej brzmiał? Może jakiś tłumik? Aa no i mam pytanie: co to jest downpipe? Co to daje? wujek google albo aledrogo i można znaleźćDOWNPIPE 1.8T Audi VW Seat Skoda VAG pod K03 !!! (3640274497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi