Opublikowano 2 Września 201610 l Zrobione Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Jeśli w B5 to napisz coś więcej
Opublikowano 2 Września 201610 l Ten dałem ⤵⤵ https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://autoczescikrosno.sklep.pl/produkty/szczegoly/duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-duplikat-sprezyna-gazowa-21944&ved=0ahUKEwi_tJzDlfHOAhVJQpoKHTMvCWUQFggfMAE&usg=AFQjCNEYw_REFBE2ZPPN_Hi85KtC3l6_ew
Opublikowano 3 Września 201610 l Niestety Firmuś ma B6 Nom.Ucho jakie ty masz koloru sprezynki ? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Września 201610 l I jest ok.pisali że niebieski za mocne Ja wziąłem 3 kpl.zielonych Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Nie ma ktoś niebieskich sprężyn na seel Ja mam zielone jak coś Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Września 201610 l A trzeba było się spytać wcześniej Wszędzie było pisane że zielone są słabe
Opublikowano 3 Września 201610 l A trzeba było się spytać wcześniej Wszędzie było pisane że zielone są słabe chodzi fajnie czas pokaze
Opublikowano 9 Września 201610 l Jacek 70 a masz teraz zielone? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Września 201610 l Tak obecnie mam zielone. Na razie działa pięknie ale jak przyjdą chłodne dni lub mrozy to mogą nie dać rady.
Opublikowano 10 Września 201610 l Ale są mocniejsze więc może zmienię ???? Sam już nie wiem , na razie czekam bo jest ok.
Opublikowano 30 Września 20169 l dla mnie srednio to widze te sprezyny ja kupowałem od kolesia na forum cale zawiasy sa przerobione i wieksze sprezyny i smiga to za***iście ktos zainteresowany PW Ja bym był zainteresowany
Opublikowano 1 Października 20169 l ma ktoś jeszcze niebieskie? Ale nówki sztuki, z chęcią bym sobie sprawdził czy będzie wielka różnica po kilku latach użytkowania.