Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczne ZDALNE otwieranie/zamykanie klapy bagażnika (avant)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To które pasują 690?

Opublikowano

Czy w temacie pisze coś o sedanie?

Sedan miał osobny temat albo ktoś sprzedawał gotowe zestawy.

Poszukaj

Opublikowano

No sorry wiem że to temat avant, ale nie mogę albo nie umiem znaleźć nic na temat sedana a mam w swoim teleskopy 690 muszą być mocniejsze żeby się sama otwierała klapa?

Opublikowano

Witam! Do b6 sedan wystarczą 650? I gdzie kupię te sprężynki?

Do sedana zainteresuj się tą opcją od kolegi:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/378913-zawiasy-klapy-automatycznie-otwieranej-a4-b6b7-sedan/

U mnie tak to działa:

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

+ artystyczny nie ład w bagaju gratis :D

Opublikowano

+ artystyczny nie ład w bagaju gratis :D

Filmik z soboty także z roboty wracałem- taki job :decayed: dobrze że komóra kiepska to szczegółów nie widać :grin:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy może ktoś posiada na sprzedaż 2 niebieskie sprężynki?

Ewentualnie jak ktoś się orientuję gdzie kupić oprócz firmy która jest w pierwszym poście?

Opublikowano

A co w firmie z Wrocka nie idzie kupić ?

Opublikowano
8 minut temu, jacek70 napisał:

A co w firmie z Wrocka nie idzie kupić ?

Słuchaj kolego.Gdybym chciał kupić w firmie z Wrocławia to bym wogole tutaj nie pytał.

Pisałem maila kilka dni temu i brak odpowiedzi do dzisiaj.

Opublikowano

Ja tez pisalem do nich i dopiero po jakims czasie odpisali ja wowczas nie wiedzialem i zadzwonilem do nich. Musisz zrobic im przelew i poczekac kilka kilkanascie dni i dostaniesz sprezynki.

Opublikowano

tylko czy kwoty się nie zmieniły? ;)

Opublikowano
21 godzin temu, damian19886 napisał:

Ja tez pisalem do nich i dopiero po jakims czasie odpisali ja wowczas nie wiedzialem i zadzwonilem do nich. Musisz zrobic im przelew i poczekac kilka kilkanascie dni i dostaniesz sprezynki.

Oo to spoko ,tak też zrobię.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, może to głupie pytanie. Ale nigdzie nie widzę odpowiedzi... Jak zdejmujecie główkę z teleskopu. to zakładacie gumkę podkładkę i sprężynę.. Ale czy tylko ta guma utrzymuje całość? Nie trzeba tam czymś tego zablokować?

PS. W końcu nie widziałem, czy ktoś używał słabszych siłowników 635nm, w końcu ktoś to przetestował ?

Opublikowano
Dnia 12.03.2017 o 13:09, kobex13 napisał:

Panowie, może to głupie pytanie. Ale nigdzie nie widzę odpowiedzi... Jak zdejmujecie główkę z teleskopu. to zakładacie gumkę podkładkę i sprężynę.. Ale czy tylko ta guma utrzymuje całość? Nie trzeba tam czymś tego zablokować?

PS. W końcu nie widziałem, czy ktoś używał słabszych siłowników 635nm, w końcu ktoś to przetestował ?

odkrecasz jak cole do zapicia

Opublikowano

Ja już 2 miesiące staram się kupić te sprężyny w Penta. Bez rezultatu, a jak dzwoniłem to mówią że zamówienie przez email wysłałem 5 wiadomości i cisza :(

Opublikowano

Niczym nie blokujesz. Oring załatwia sprawę. Ja u siebie mam 635 (Krosno) z niebieskimi sprężynami (penta) i dużo lepiej się spisują niż 650 gdyż nie rwą klapy tak gwałtownie i nie dobijają na maxa w górę a podkreślę ze mam Avant i robi robotę.

Tapnięte z iPhone Zawartość dodana 2 minutes later

Ja już 2 miesiące staram się kupić te sprężyny w Penta. Bez rezultatu, a jak dzwoniłem to mówią że zamówienie przez email wysłałem 5 wiadomości i cisza [emoji20]

Chopy wszystko idzie załatwić ale jak każdy zasypuje ich ciągłymi mailami to efekt jest odwrotny. Mam ciągła współpracę z nimi wiec jeśli uzbierała by się spora grupka chętnych to żaden problem załatwić. Łatwiej im realizować zlecenie hurtem niż w detalu.

Sporo chłopa jednak potrzeba bo min. w hurcie to 30szt. W każdym razie post należałoby założyć osobny z listą chętnych jednak niech się wypowie kto chętny.

Tapnięte z iPhone

Opublikowano

To jakbyś robił zamówienie to też się piszę.
Z ciekawości wymienię i zobaczę czy będzie różnica.
W słońcu działa ale już w temp, poniżej 15 st nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
To jakbyś robił zamówienie to też się piszę.
Z ciekawości wymienię i zobaczę czy będzie różnica.
W słońcu działa ale już w temp, poniżej 15 st nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
prawde mówiąc nie wiem na jakim zestawie jesteś, jeśli przy 15stopniach nie robi roboty to cis nie gra jak należy.

Tapnięte z iPhone
Opublikowano

Też 2 sztuki niebieskie bym kupił chętnie