Al@n Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Widzę że nie próżnujesz:wink:,wiedziałem że fele zmienisz na 19":decayed: Wiesz po tym co napisałeś kilka postów do tyłu trzeba było się zabrać za koła
Al@n Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 może i dobrze ale spokojnie bo brak czasu i gotówki
xBladex Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 ciekaw jestem jak ta fela bedzie wygladać na aucie.. s-line na sprzedaż?
Al@n Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) no taka kolej rzeczy chyba ze dokupię na nie opony zimowe ale raczej nie bo mam nowe zimówki W aucie trochę się pozmieniało ale zaniedbałem temat, będę starał się uzupełnić wszystko wczorajszy dzień, montaż rozpórki górnej, wymiana dwóch górnych wahaczy przedni zderzak pod spryski i tylny z ori dokładka PDC nowy zbiornik wyrównawczy dla odświeżenia pod maska Edytowane 15 Października 2014 przez Al@n
SMS Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ksenon juz jest? Zbiornik tez robi robote pod maską.
marcinoa4b5 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 W końcu kolego trafiłem na twój temat, stolik to masz zajefajny:). możesz zdradzić ile Cię kosztował nowy zbiorniczek ??
xBladex Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ksenon juz dawno jest..jaki zbiornik od sprysków? jak ja widze nowy ale od płynu chłodnicy.
Hesik Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 On tam leje płyn do szyb hehe
Al@n Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 On tam leje płyn do szyb hehe sorki za pomyłkę ale człowiek zmęczony zbiornik wyrównawczy na allegro chyba jakieś 42zł z KW o ile dobrze pamiętam w rzeczywistości wygląda lepiej Ksenon juz jest? Zbiornik tez robi robote pod maską. xenon ori siedzi od roku teraz przyszła pora na spryski aby miało to ręce i nogi , mechanicznie wszystko siedzi teraz trzeba to podłączyć aby działało ori i będzie ok
Hesik Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Rozumiem zawsze można pozartowac sobie, bo autko zadbane
Al@n Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Rozumiem zawsze można pozartowac sobie, bo autko zadbane Pewnie żarty na pierwszym miejscu Ksenon juz dawno jest..jaki zbiornik od sprysków? jak ja widze nowy ale od płynu chłodnicy. Dzięki Jakub za sprostowanie
xBladex Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Rozumiem zawsze można pozartowac sobie, bo autko zadbane Pewnie żarty na pierwszym miejscu Ksenon juz dawno jest..jaki zbiornik od sprysków? jak ja widze nowy ale od płynu chłodnicy. Dzięki Jakub za sprostowanie Spoko..nie ma za co.
Al@n Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Nowe wycieraczki przód BOSCH AREOTWIN i tylna wycieraczka kompletna z Golfa V pozatym tylny zderzak z PDC No i w końcu uruchomiłem haka, teraz odpoczywa w styropianie w kole zapasowym Edytowane 17 Października 2014 przez Al@n
kaFFFar Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ile mm maja lucyfery-) PDc robi zawsze robotę , pjona
misiek95 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Hak jest wypasiony a zbiorniczek wyrównawczy stary chyba był lepszy
Al@n Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 Ile mm maja lucyfery-) PDc robi zawsze robotę , pjona rurka ma coś koło 60-65mm jak potrzebujesz to ci zmierzę dokładnie Hak jest wypasiony a zbiorniczek wyrównawczy stary chyba był lepszy proszę bardzo stary masz w prezencie dolna gumowa listwa drzwi kierowcy, ORI nówka 185zł z KW, na sezon 2014 budżet zamknięty w ostatnim czasie wpadły decory w drewnie lecz docelowo coś będę z nimi robił, jest plan aby malować w kolor lusterek czyli srebrna satyna
Al@n Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 a nie taniej je okleić? ale nigdy nie okleję ich idealnie, bo się nie da, chyba ze specjaliści dadzą rade
Rekomendowane odpowiedzi