Al@n Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Ja proponuje co 10tys. razem z wymianą oleju i filtra oleju... Tak robię u siebie. ma ktoś sprawdzony środek do czyszczenia ? Ja mam Zestawik K&N i sporo syfu zeszło po 10 tys. Bierz koniecznie taki, zestawik żeby olej był w sprayu, bo ciężko zwykłą buteleczką dotrzeć wszędzie. możesz podać przykładowy link ?
Lolek Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Gratki auta, takie jak moje powiedz mi czym malowales zaciski? Bo wczoraj przyszła paczka z tarczami klockami i innymi manelami od dzika i zamierzam przed zmianą odświeżyć swoje. Tak się zastanawiam nad foliatekiem ale czy czasem hameride dużo tańszy nie będzie zadowalający. Pozdrawiam
Al@n Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 zwykłym sprayem z pobliskiego motoryzacyjnego, jest dość trwały kolor po czasie nie robi się matowy itp
matyss___ Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 widziałem dzisiaj tego paździocha;P wsadzaj quattro i sie zamieniamy:) ehhe
Al@n Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 widziałem dzisiaj tego paździocha;P wsadzaj quattro i sie zamieniamy:) ehhe 2 tygodnie temu kapitalka silnika wiec się nie zastanawiaj
matyss___ Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 jesteś jeszcze młody za młody na takie moce:) poczekaj jak opony wsadze nowe to bedzie dopiero rwał do przodu bo teraz trakcji nie ma
Al@n Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 jesteś jeszcze młody za młody na takie moce:) poczekaj jak opony wsadze nowe to bedzie dopiero rwał do przodu bo teraz trakcji nie ma czekam Dziadku z niecierpliwością
Al@n Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 Dawno nic nie dodawałem z braku czasu, dzisiaj mała zmiana przed: i po:
Al@n Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 Po długim poszukiwaniu dorwałem halogeny ori S4 polift teraz szukam konkretnego koła i szukam reszty do ESSSSSSS pakietu
SMS Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 gratulacje fury i zapraszam do obejrzenia mojej.
Al@n Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 na dana chwile czukam ciekawego koła jakby ktos miał cos fajnego to proszę o PW dawno mnie tu nie było trzeba umyć auto i zapakować REAL-FOTO
Rekomendowane odpowiedzi