hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wiesz że to dobry pomysł.Zaraz tak zrobię.
zib0l Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dziś zjeździłem fachmanów od tłumików u mnie w okolicy i nie dostarczyli mi wesołych informacji Za samo wycięcie kata śpiewają od 250-400 zł bo podobno dużo z tym roboty Jeden dodatkowo stwierdził że plecionka też kwalifikuje się do wymiany (100zł) Kupców na kata znalazłem bez problemu.Za taki jak mój to około 150-200 zeta płacą :gwizdanie: Chwilowo mam ważniejsze wydatki więc wycięcia kata musi poczekać kolego wiem cos o tym, sam sie zjedzilem w Tychach, na Urbanowicach zaspiewali za wymiane plecionki 160zl a kolo szpitala wojewodzckiego tez kolo 200zl a jak zapytalem sie czy maja jakis tlumik przelotowy zamaista kata bo chce usunac to mowia ze duzo roboty ze da sie zrobic ale koszta, wiec zamowilem od pana Gruchot i sam w garazu zrobilem 3h i calosc wymienilem a kata sprzedalem za 100zl....
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dziś zjeździłem fachmanów od tłumików u mnie w okolicy i nie dostarczyli mi wesołych informacji Za samo wycięcie kata śpiewają od 250-400 zł bo podobno dużo z tym roboty Jeden dodatkowo stwierdził że plecionka też kwalifikuje się do wymiany (100zł) Kupców na kata znalazłem bez problemu.Za taki jak mój to około 150-200 zeta płacą :gwizdanie: Chwilowo mam ważniejsze wydatki więc wycięcia kata musi poczekać kolego wiem cos o tym, sam sie zjedzilem w Tychach, na Urbanowicach zaspiewali za wymiane plecionki 160zl a kolo szpitala wojewodzckiego tez kolo 200zl a jak zapytalem sie czy maja jakis tlumik przelotowy zamaista kata bo chce usunac to mowia ze duzo roboty ze da sie zrobic ale koszta, wiec zamowilem od pana Gruchot i sam w garazu zrobilem 3h i calosc wymienilem a kata sprzedalem za 100zl.... Daj jakiś namiar na tego pana Gruchot.Gdzieś już o nim czytałem
Reniu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/show_user.php?uid=7370262
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/show_user.php?uid=7370262 Dzięki. Z tego co się dowiedziałem to lepiej nie zamawiać u niego przez allegro tylko osobiście.
zib0l Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/show_user.php?uid=7370262 Dzięki. Z tego co się dowiedziałem to lepiej nie zamawiać u niego przez allegro tylko osobiście. to co ma dac za prowizje allegro tobie upusci z ceny + da lepsza plecionke jak mu powiesz ze jestes z a4-klub-u
LU_Angel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja uważam że bardziej opłaca się kupic taki zaminnik od Gruchota nawet na allegro niż dac nabic się w butelke w jakimś warsztacie... Aha i zawsze jest okazja posiedziec przy audiczce i samemu cos zrobic...
hubtychy Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No tylko jeszcze trzeba mieć gdzie i czym robić :gwizdanie: Na parkingu pod blokiem to nie ma szans żebym sam taką operację przeprowadził.
LU_Angel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja u siebie w AFNie mam kata na górze wiec dostęp będę miał z góry, więc paczka fajek, kumpel do pogadania i zestaw kluczy i ogień z robotą... Zawsze można jesczze popodziwiac przechodzące "Maniurki" hehe :polew:
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 a ja tam lubie cos czasem se przypomniec z dzialu mechaniki a Ty LuAngel nie powinienes miec problemu z wyjeciem go i tak jak piszesz...spojrzenia innych "bezcenne"
Slavak Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam, wycięcie katalizatora w moim AFN'ie dało tylko same plusy! Odczuwalny przyrost mocy, szczególnie przy jeździe w większej ilośći osób i oczywiście kozacki świst turbiny!! silnik złapał drugi oddech a dymi lekko na biało, jak mu dam w gaz trochę. Pozdro!
losiu2002 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, Także jestem już po wycięciu kata, auto jeździ bez porównania. Nie kopci bardziej niż kopcił a i ten świst turbo bezcenny mam zostawioną pustą puchę.
tomi790 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 po wycięciu kata (wywaleniu wkładu z puszki) poza większym smrodem spalin i tym co napisali koledzy wcześniej nie ma wielkiej różnicy
pastaldo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 po wycięciu kata (wywaleniu wkładu z puszki) poza większym smrodem spalin i tym co napisali koledzy wcześniej nie ma wielkiej różnicy a czego Ty bys się spodziewał? rakiety?
Reniu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kolega pewnie odpowiada na pytanie zawarte w temacie
pastaldo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kolega pewnie odpowiada na pytanie zawarte w temacie w dziwny sposób ale ok. może sie czepiam
Szati 1991 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 mi chyba teraz pali więcej ale świst turba musi być
MAGIC87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 mi chyba teraz pali więcej ale świst turba musi być kox pali wiecej bo słyszysz swist turbo i dalej wiecej w piz... ja jak zrobiłem cały wydech to zalewajac za 50 zl zrobiłem 80 km
aju Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tak myślę ile stron można się brendzlować wycięciem KATA
Slavak Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tak myślę ile stron można się brendzlować wycięciem KATA Dokładnie Wycinać i już !! ) Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi