Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Wycinanie katalizatora w dieslu - czy nie będzie kopcił ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wstawię sobie rurkę a kata może uda mi się sprzedać :gwizdanie: Można na nim coś zarobić ?

Jaki może być orientacyjny koszt wywalenia kata i wstawienia rurki ?

Opublikowano

To wstawię sobie rurkę a kata może uda mi się sprzedać :gwizdanie: Można na nim coś zarobić ?

Jaki może być orientacyjny koszt wywalenia kata i wstawienia rurki ?

:good:

koszt zależy od regionu

Opublikowano

na slasku ok. rybnika chyba okolo 160zl, ale mnie to wyszlo 4ropak zywca, bo taki czas mi zajela ta zabawa nad tym :decayed:

Opublikowano

W Bydgoszczy robią to za damkę biorąc kata w rozliczeniu ;)

Opublikowano

Ja we Wrocku płaciłem 100 i kata zatrzymałem. Oczywiście podszedł na handel za 170 więc jestem do przodu.

Nic nie kopci po wycięciu.

Opublikowano

na slasku ok. rybnika chyba okolo 160zl, ale mnie to wyszlo 4ropak zywca, bo taki czas mi zajela ta zabawa nad tym :decayed:

Gdybym miał gdzie i czym to też bym sobie sam to zrobił,ale leżeć na parkingu pod samochodem jeszcze w taką pogodę to mi się nie uśmiecha :confused4:

Chyba muszę obdzwonić pobliskich fachmanów od tłumików

Opublikowano

U mnie dziś kat poszedł precz. Została puszka ori pusta.

Został mi wkład do niego i pytanie czy go gdzieś można wypchnąć :mysli:

Opublikowano

No pewnie,firmy zajmujące się skupem katów biorą też same wkłady,taniej bo taniej ale biorą bo w sumie to o ten wkład chodzi

Opublikowano

wystaw wkład na allegro

Opublikowano

wystaw wkład na allegro

na allegro :naughty: ja mam sam wklad i bym sie go chetnie pozbyl :decayed:

Opublikowano

poszperałem na necie i znalazłem gościa który oferuje 200 zeta za kg więc coś koło tego ważyć będzie i pozbywam się go :cool1:

Opublikowano

poszperałem na necie i znalazłem gościa który oferuje 200 zeta za kg więc coś koło tego ważyć będzie i pozbywam się go :cool1:

dawaj namiar jak gość chętny na więcej

Opublikowano

1kg wkładu a nie całego kata :gwizdanie:

Opublikowano

1kg wkładu a nie całego kata :gwizdanie:

Oczywiście że całość :tongue4: tylko oni jak skupują podają cenę za kg wkładu (jeśli jest wydłubany z puszki) i wydaje mi się że mój wkład waży około tego.

Co do namiarów to wpisałem u wujka googla "skup katalizatorów", podzwoniłem i wybrałem najlepszą ofertę :kox:

Opublikowano

Jeżeli za sam wydłubany wkład z AVF daje Ci 200 zł to bardzo dobra oferta :naughty:

Opublikowano

Dziś zjeździłem fachmanów od tłumików u mnie w okolicy i nie dostarczyli mi wesołych informacji :angry:

Za samo wycięcie kata śpiewają od 250-400 zł :confused4: bo podobno dużo z tym roboty :disgust: Jeden dodatkowo stwierdził że plecionka też kwalifikuje się do wymiany (100zł) :kwasny:

Kupców na kata znalazłem bez problemu.Za taki jak mój to około 150-200 zeta płacą :gwizdanie:

Chwilowo mam ważniejsze wydatki więc wycięcia kata musi poczekać :wallbash:

Opublikowano

Chyba im się coś poyebało z tymi cenami za wycięcie. .... a przepraszam robią to w białych rękawiczkach ?

Opublikowano

Chyba im się coś poyebało z tymi cenami za wycięcie. .... a przepraszam robią to w białych rękawiczkach ?

No bo niby u mnie kat nie jest na dole tylko u góry i trzeba sporo się narobić żeby go wyjąć :confused4:

Opublikowano

Pisz do chłopaków na katowickich... Ty masz blisko wszędzie więc możesz podjechać do Katowic...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...