MarcinL Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Szanuję. Mam rodzinę obok Sewilli, ale nie pojechalbym tam autem, bo widziałem co sie dzieje z zaparkowanymi samochodami. Psy sikaja na auta, pełno murzynów opierajacych się o auta i ogólnie chaos.
HOLMATRO Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 7 minut temu, Bruuuum napisał: Grodno, Szczeliniec i Adrspach, ładne okolice Zamek Grodno wraz z tamą mam wioskę obok, Szczeliniec 20 km a czeskie skalne miasto niewiele więcej. Bardzo dobre pozycje
Bruuuum Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 5 minut temu, Marcin Lipiński napisał: Szanuję. Mam rodzinę obok Sewilli, ale nie pojechalbym tam autem, bo widziałem co sie dzieje z zaparkowanymi samochodami. Psy sikaja na auta, pełno murzynów opierajacych się o auta i ogólnie chaos. Dlatego podstawa na Bookingu u mnie to prywatny parking ;)
Norbas Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Fura zadbana to i nie ma co się martwić takimi przelotami ?
Bruuuum Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Ściemniłem tylne lampy w końcu jedyną sensowną folią jaka się do tego pojawiła - STEK dynoSHADE PPF Taki kolorek ma: Edytowane 1 Lutego 2019 przez Bruuuum 2
MarcinL Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Sztos. Też myślę o ściemnieniu, ale raczej dopiero na wiosnę się za to zabiorę. Ściemniałeś też światło środkowe? To ta folia? https://folia-samochodowa.pl/folia-ppf-do-lamp-stek-dynoshade-ciemno-szara.html Trochę kosztuje, ale chyba jakościowo jest 100% lepsza od tych tanich z allegro ?
Bruuuum Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) 6 godzin temu, MarcinL napisał: Sztos. Też myślę o ściemnieniu, ale raczej dopiero na wiosnę się za to zabiorę. Ściemniałeś też światło środkowe? To ta folia? https://folia-samochodowa.pl/folia-ppf-do-lamp-stek-dynoshade-ciemno-szara.html Trochę kosztuje, ale chyba jakościowo jest 100% lepsza od tych tanich z allegro ? Ta jest shade, nie smoke, tak trzeci stop też. To jest samoregenerująca PPF, zupełnie co innego pod względem wyglądu, kleju, koloru, trwałości od zwykłych folijek z allegro i pozostałych Edytowane 1 Lutego 2019 przez Bruuuum
staniek Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Ładnie to wygląda chociaż sama folia tania nie jest. Kolor folii to ciemnoszary?
Bruuuum Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Teraz, staniek napisał: Ładnie to wygląda chociaż sama folia tania nie jest. Kolor folii to ciemnoszary? To jest szara - Shade, jest jeszcze czarna - Smoke, ale to już smoła :)
MarcinL Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 1 godzinę temu, Bruuuum napisał: Tak, ta, trzeci stop też. To jest samoregenerująca PPF, zupełnie co innego pod względem wyglądu, kleju, koloru, trwałości od zwykłych folijek z allegro i pozostałych Ile potrzebowałeś MB i czy podesłałbyś fotkę w nocy jak to wygląda jak światła świecą? I na jakiej zasadzie taka regeneracja polega? Zastanawiam się na przednie lampy, bo chcę na nowe wymienić i szkoda żeby raz dwa pojawiły się odpryski.
Bruuuum Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 21 minut temu, MarcinL napisał: Ile potrzebowałeś MB i czy podesłałbyś fotkę w nocy jak to wygląda jak światła świecą? I na jakiej zasadzie taka regeneracja polega? Zastanawiam się na przednie lampy, bo chcę na nowe wymienić i szkoda żeby raz dwa pojawiły się odpryski. Nie wiem ile poszło, mam parę metrów wcześniej napoczętych. Światła świecą praktycznie tak samo. Regenerują się drobne ryski, ogólnie folia jest gruba, taka gumowa w ręku.
golden87 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Bruuuum napisał: Nie wiem ile poszło, mam parę metrów wcześniej napoczętych. Światła świecą praktycznie tak samo. Regenerują się drobne ryski, ogólnie folia jest gruba, taka gumowa w ręku. Czyli co, trzeba 2m kupic zeby okleic swiatla [tylne] za 500? ? Edytowane 1 Lutego 2019 przez golden87
Bruuuum Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Teraz, golden87 napisał: Czyli co, trzeba 2m kupic zeby okleic swiatla za 500? ? Metr wystarczy, nie wiem czy i 0,5m wystarczy, trzeba by zmierzyć 1
golden87 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Jakby w metrze z tyłem sie zmieścił, to jeszcze do przemyslenia bo naprawde zacnie to wyszlo u Ciebie...
Adam87 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Metr powinien wystarczyć. Ja kupowałem folie o wymiarach 30x100 i wystarczyło spokojnie. Jeszcze w kangurku się przyciemniło tył także 1m śmiało.. @Bruuuum świetne autko Bezawaryjności życzę jak do tej pory Teraz wyczytałem że tamta folia ma 61 szerokości to tak naprawdę faktycznie powinno 0.5m wystarczyć. Edytowane 1 Lutego 2019 przez Adam87
Gremlin0209 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Chyba sie tez nia zainteresuje ? Tez mam czarne autko, a u Ciebie extra to wyszlo ? Ciekawe, jak by wygladaly lampy z przodu z taka folia...??
muunv Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Pieknie wyszlo! Jedna z nie wielu B7, ktorych zazdroszcze
Bruuuum Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Godzinę temu, Gremlin0209 napisał: Chyba sie tez nia zainteresuje ? Tez mam czarne autko, a u Ciebie extra to wyszlo ? Ciekawe, jak by wygladaly lampy z przodu z taka folia...?? Zobacz na instagramie hasztag #dynoshade, kleją na przód, trochę na bezbarwnym plastiku wpada w niebieskość. 24 minuty temu, muunv napisał: Pieknie wyszlo! Jedna z nie wielu B7, ktorych zazdroszcze
DanielMod Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Bardzo ładnie. Będę musiał u siebie też lampy tył ogarnąć tylko zastanawiam się czy do mojego czarnucha nie dać właśnie tej ciemniejszej smoły ?
misiek95 Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja czekam aż ktoś potwierdzi, że 61cm x 50cm styknie? fajnie to wyszło
Rekomendowane odpowiedzi