afroo. Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 W końcu zamontowane kompletne BOSE z przodem podpiętym pod wzmacniacz + blendy z logo Widzę, że u Marcina w Krakowie byłeś. Zadowolony z montażu? Odczuwalna różnica jakości dźwięku?
Bruuuum Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Widzę, że u Marcina w Krakowie byłeś. Zadowolony z montażu? Odczuwalna różnica jakości dźwięku? Zgadłeś Przy cichej grze odkryłem nowe dźwięki w piosenkach, przy głośniejszej słychać czysty dźwięk, ciężko podkręcić tak żeby cokolwiek trzeszczało (zależy też od jakości mp3). Montaż tez spoko, żadne plastiki nie trzeszczą po złożeniu, w bagażniku chyba nawet lepiej jest. A Ty zadowolony z kierownicy? Też mam zamiar się na nią skusić niedługo.
afroo. Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Kiera to jedna z lepszych inwestycji. Jeśli nie zależy Ci na pełnej perforze to bierz z s-line B8, jest tańsza, a robi podobną robotę.
Bruuuum Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Kiera to jedna z lepszych inwestycji. Jeśli nie zależy Ci na pełnej perforze to bierz z s-line B8, jest tańsza, a robi podobną robotę. A jak Ci się kręci ze ściętym dołem na parkingach gdzie trzeba zakręcić dookoła? Chcę właśnie perforowaną, chociaż może nie w całości bo z S4 obszyta nićmi mi się marzy, ale cięzko będzie coś takiego trafić
afroo. Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 A jak Ci się kręci ze ściętym dołem na parkingach gdzie trzeba zakręcić dookoła? Szybko pozbyłem się nawyku puszczania kierownicy przy pełnym skręcie kiedy kierownica odbija do pozycji prawie na wprost. Teraz ciężko jest złapać w odpowiednim momencie kółko. Kwestia przyzwyczajenia. ; )
Bruuuum Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Grill od RSa i dokładka od cupry zrobione, wyszło zgodnie z planem Mocowanie tablicy rejestracyjnej i dwa czujniki parktronika pomalowane na czarno w kolor. Dokładka cupry w kolor tylnej dokładki od S4. A wyszło tak:W zamierzeniu dokładka przednia ma się komponować z tylnąPS. sprzedam grilla od S-lina Edytowane 17 Marca 2016 przez Bruuuum
akjam Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Elegansio! Tylko te śruby od tablicy trochę szpecą...
Bruuuum Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Elegansio! Tylko te śruby od tablicy trochę szpecą... Wiem, od dawna zabieram się żeby je pomalować w biało i niebiesko żeby były niewidoczne, ale jakoś jeszcze tego nie zrobiłem Edytowane 17 Marca 2016 przez Bruuuum
skotyman Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 jakbyś szukał kiery, to mam oryginalnie pogrubioną z S4 b8-lift, cala w gładkiej skórze
FroS-t Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Fotki nie chodzą wszystkie......jakoś nigdy nie przepadałem za samym grillem RS, bardziej podoba mi się z S4, i dokładka cupry też mnie nie ciągnie ale muszę przyznać że u Ciebie całkiem fajnie to wyszło
MARCIN607 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 A ja zapytam gdzie klubowe ramki? ?? Bana Mu :-) Świetnie zmodzone B7.
afroo. Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Elegansio! Tylko te śruby od tablicy trochę szpecą... Wiem, od dawna zabieram się żeby je pomalować w biało i niebiesko żeby były niewidoczne, ale jakoś jeszcze tego nie zrobiłem To już trzeba było na taśmę 3M wkleić bez dziurawienia blach. ; ) Dobrze się tu dzieje.
Bruuuum Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 jakbyś szukał kiery, to mam oryginalnie pogrubioną z S4 b8-lift, cala w gładkiej skórze Szukam perforowanej, żeby pasowała do reszty.Fotki nie chodzą wszystkie......jakoś nigdy nie przepadałem za samym grillem RS, bardziej podoba mi się z S4, i dokładka cupry też mnie nie ciągnie ale muszę przyznać że u Ciebie całkiem fajnie to wyszło Hmm nie wiem czemu Ci nie działają, później spróbuję zmienić hosting. Znudził mi się grill w kratkę, ten jest mniej pospolity A ja zapytam gdzie klubowe ramki? ?? Bana Mu :-) Świetnie zmodzone B7. He, lubię swoje śrubki i poniemcową ramkę z tyłu To już trzeba było na taśmę 3M wkleić bez dziurawienia blach. ; ) Dobrze się tu dzieje. Bałbym się że szybko stracę tablicę
grzopi Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 No ładnie ten lip wyszedł w tym kolorze całość mega
Gunwo Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Pięknie ! Ale Ci się poszczęściło z tym grilem
Artur_8K0 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Ojj piękny ten Twój przód... Gratulacje
Bruuuum Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Dzięki za dobre słowa Kolega akjam zmotywował mnie do pomalowania śrubek na rejestracji i przy okazji zrobiłem kilka lepszych fot: Edytowane 19 Marca 2016 przez Bruuuum
afroo. Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Zdecydowanie za czysty ten rodzinny avant. Nie drażni Cię kabelek od rejestratora zwisający we wnętrzu przed przednia szybą? Schowaj go sobie za tapicerką. Poprowadź przewód przez podsufitkę i słupek kierowcy do puszki z bezpiecznikami. Tam dołóż gniazdko 12V z zasilaniem ze stacyjki po kluczyku i masz kamerkę bezobsługowo włączaną i wyłączaną po kluczyku.
Rekomendowane odpowiedzi