tomekhxc Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 dobra robota czasowo ile ci zajęło ogarnięcie lakieru ?
Bruuuum Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 dobra robota czasowo ile ci zajęło ogarnięcie lakieru ? Polerka czasowo jakieś 6 godzin, ale po pierwszych doświadczeniach teraz bym to trochę szybciej ogarnął Same hologramy i drobne swirle bez żadnego doświadczenia można śmiało sobie ogarnąć, nie ma opcji żeby coś źle zrobić na lakierze jak gdzieś tam piszą odnośnie polerowania. Też będziesz robił?
tomekhxc Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 maszyne mam , kilka kosmetyków do detalingu też , ewentualnie cos dokupic i stanąć w którąś sobote i spróbować co z tego wyjdzie
FroS-t Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Duuuuuuży plusik za chorobę detailingową
Bruuuum Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2016 maszyne mam , kilka kosmetyków do detalingu też , ewentualnie cos dokupic i stanąć w którąś sobote i spróbować co z tego wyjdzie Kariera w car detailingu stoi otworem Duuuuuuży plusik za chorobę detailingową No zdecydowanie lepiej regularnie dbać niż zapuścić, a potem się męczyć z czyszczeniem
FroS-t Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Tez jestem tego zdania, ja również trzymam cały czas autko w czystości, jak widzę relacje czasami na kosmetyce aut, ze ktoś robi korekte i detailing wnętrza i potem jeździ aż zasyfi auto że liczników nie widać i wtedy czyści to śmiać mi się chce....
H4mm3R Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Grill z RS ładnie siedzi, też mi taki leży i się zastanawiam czy go nie wrzucić
Bruuuum Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Grill z RS ładnie siedzi, też mi taki leży i się zastanawiam czy go nie wrzucić Wrzucaj, odświeża trochę przód
Mizur138 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Masz piękną sztuke,a ten grill idealnie pasuje. Długo go szukałeś bo chce taki zakupić ale w chromie.
Bruuuum Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Masz piękną sztuke,a ten grill idealnie pasuje. Długo go szukałeś bo chce taki zakupić ale w chromie.RS grill wychodzi na to, że był tylko w szarym macie, nie było w chromie, chyba że się mylę. Ale sama ramka jest wymienna, więc możesz przełożyć ramkę chrom ze zwykłego grilla s-lina
FroS-t Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Grill z RS ładnie siedzi, też mi taki leży i się zastanawiam czy go nie wrzucić Jak założysz jestem chętny na Twój S4 Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez FroS-t
Mizur138 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Masz piękną sztuke,a ten grill idealnie pasuje. Długo go szukałeś bo chce taki zakupić ale w chromie.RS grill wychodzi na to, że był tylko w szarym macie, nie było w chromie, chyba że się mylę. Ale sama ramka jest wymienna, więc możesz przełożyć ramkę chrom ze zwykłego grilla s-lina Dzieki za info,nawet o tym nie wiedzialem ze tak mozna przełozyc,własnie z ciekawosci patrzyłem za grillem rs4 w chromie i ciezka sprawa.
Bruuuum Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Masz piękną sztuke,a ten grill idealnie pasuje. Długo go szukałeś bo chce taki zakupić ale w chromie.RS grill wychodzi na to, że był tylko w szarym macie, nie było w chromie, chyba że się mylę. Ale sama ramka jest wymienna, więc możesz przełożyć ramkę chrom ze zwykłego grilla s-lina Dzieki za info,nawet o tym nie wiedzialem ze tak mozna przełozyc,własnie z ciekawosci patrzyłem za grillem rs4 w chromie i ciezka sprawa. No bo tak jak mówię, w chromie prawie na pewno te grille w ogóle nie wychodziły, tylko w szarym macie, jak tutaj https://www.ramspeedautomotive.com.au/blog/wp-content/uploads/2012/03/Audi-RS4-B7-Custom-Exterior-Painting-Ramspeed-Automotive-5.jpg
Bruuuum Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie szary mat tylko satyna No jak zwał tak zwał
Audi sline Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ale gruba robota z detaillingiem! powiedz czym czyściłeś obudowy lusterek? Tez wlasnie kupiłem i mam niestety pare smug od środków chemicznych. Masz na to jakiś fajny patencik? ;-)
Bruuuum Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale gruba robota z detaillingiem! powiedz czym czyściłeś obudowy lusterek? Tez wlasnie kupiłem i mam niestety pare smug od środków chemicznych. Masz na to jakiś fajny patencik? ;-) Jak smugi w sensie nalot to bym próbował jakimś bezpiecznym płynem do czyszczenia felg (typu Meguiars Hot Wheels albo AngelWax Bilberry), jeśli to jednak hologramy to najlepiej spróbować czymś delikatnie ściernym typu SwirlX i ręczny pad i powinno zejść, aczkolwiek nie wiem jak to dokładnie wygląda u Ciebie Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Bruuuum
muunv Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Mega projekt! Sam jestem na etapie wybierania koncowek wydechu Czarno- czarny. Powodzenia w dalszych modach! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
inhosik Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Możesz napisać coś więcej o turbo? gdzie regenerowałeś i w jaki sposób zostało ono wzmocnione? projekt mega, mam ten sam model auta w tym samym kolorze podoba mi się Twój projekt
Rekomendowane odpowiedzi