TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew: Ja ostanio wogóle o kuku......nie gadałem:whistling::grin: Wladi wyebaeś mnie ze znajomych?:shock3:
Gość cwiara Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Kura a ja usunelam lapu capa bo mi sie kom wieszal a nadal to robi :/ chyba fabryczne przywroce i wtedy z powrotem poproszę o przynaleznosc do elyyytyyy ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- patosy wrócili :polew: A jaaaak Jak cos to pisz i Cie dodam znow Witam wszystkich Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew: Ja ostanio wogóle o kuku......nie gadałem:whistling::grin: Wladi wyebaeś mnie ze znajomych?:shock3: No co TY... ja Cię wogóle miałem dodane:whistling:
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 co sie stało sie to przez wladiego zamkneli i przez kukurydze :polew: Ja ostanio wogóle o kuku......nie gadałem:whistling::grin: Wladi wyebaeś mnie ze znajomych?:shock3: No co TY... ja Cię wogóle miałem dodane:whistling: no raczej:whistling::whistling: chyba walne foch-a:polew:
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ciekawe jak długo się ten temat utrzyma ryj andrzej z japka nabazgrolił
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ciekawe jak długo się ten temat utrzyma ryj andrzej z japka nabazgrolił caly dzioeń i całą noc:decayed:
Gość donuska90 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 No tez jestem ciekawa czy nas nie wye..wala ;p Wiola wspolmoderatorze czemu mnie kochasz?
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 No tez jestem ciekawa czy nas nie wye..wala ;pWiola wspolmoderatorze czemu mnie kochasz? odp kobiety-BO TAK! ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 teee Rafaello ile można na Ciebie czekać? cukru mi brakuje a Ty chodzisz **** wie dzie:grin::grin::polew:
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu myśle jakiej grypsery użyć co by nasz patologiczne teksty nie obraziły co niektórych wrażliwych ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- jeszce jedno, nowicjusze dalej musza kuku... opier... by do nas przystapić
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu myśle jakiej grypsery użyć co by nasz patologiczne teksty nie obraziły co niektórych wrażliwych uzywaj gwiazdek my se dopowiemy :decayed:
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu myśle jakiej grypsery użyć co by nasz patologiczne teksty nie obraziły co niektórych wrażliwych uzywaj gwiazdek my se dopowiemy :decayed: albo dopijemy
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu myśle jakiej grypsery użyć co by nasz patologiczne teksty nie obraziły co niektórych wrażliwych uzywaj gwiazdek my se dopowiemy :decayed: albo dopijemy jak dopije to juz calkiem bedzie luz blus i ubóstwo :grin:
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 A ja dzisiaj spotkałem się na bajere z Trzachą spoko kolo terorista...chyba trochę go zaszczepiłem i może coś będzie rezał
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu myśle jakiej grypsery użyć co by nasz patologiczne teksty nie obraziły co niektórych wrażliwych uzywaj gwiazdek my se dopowiemy :decayed: albo dopijemy jak dopije to juz calkiem bedzie luz blus i ubóstwo :grin: i znowu wątek sie pójdzie je... nam zamkną czyli Aśka powinna dodać pkt. 3 piszemy tylko po trzeźwemu
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ja tu myśle jakiej grypsery użyć co by nasz patologiczne teksty nie obraziły co niektórych wrażliwych uzywaj gwiazdek my se dopowiemy :decayed: albo dopijemy jak dopije to juz calkiem bedzie luz blus i ubóstwo :grin: i znowu wątek sie pójdzie je... nam zamkną czyli Aśka powinna dodać pkt. 3 piszemy tylko po trzeźwemu :polew::polew:nie wykonalne:facepalm:
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 A ja dzisiaj spotkałem się na bajere z Trzachą spoko kolo terorista...chyba trochę go zaszczepiłem i może coś będzie rezał już jak ty go dorwałeś to w pierwszej kolejności niech se wątrobianke tuninguje
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 A ja dzisiaj spotkałem się na bajere z Trzachą spoko kolo terorista...chyba trochę go zaszczepiłem i może coś będzie rezał on tu zara bedzie :naughty:
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 pkt. 3 piszemy tylko po trzeźwemu ja zawsze
Rekomendowane odpowiedzi