Opublikowano 1 Kwietnia 20197 l Nice.. Daj linka i pokaż jak finalnie to wyszło. Od lat daszek chodzi za mną..
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l Autor 14 godzin temu, wesz82 napisał: Nice.. Daj linka i pokaż jak finalnie to wyszło. Od lat daszek chodzi za mną.. Link https://allegro.pl/oferta/spojler-daszek-klapy-audi-a4-b5-avant-kombi-7921901151?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Foty pewnie jutro lepsze.
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l Godzinę temu, xBladex napisał: Link https://allegro.pl/oferta/spojler-daszek-klapy-audi-a4-b5-avant-kombi-7921901151?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Foty pewnie jutro lepsze. Thx
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l Autor Panowie kto jak nie Wy doradzicie. Mam możliwości kupna zdrzaka od RS 4. Wiem że trzeba go zawęzić żeby pasował do B5. Zderzak prezentuje się tak. Z tego co wiem, nie ma bocznych mocowań.
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l Nie warto, nie dokupisz kratek osobno, chyba że w aso, ale nie wiem jaka cena, ja bym odpuścił i jak coś szukał kompletnego. ps. kurier wczoraj nie dojechał ?
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l Autor 22 minuty temu, szafa napisał: Nie warto, nie dokupisz kratek osobno, chyba że w aso, ale nie wiem jaka cena, ja bym odpuścił i jak coś szukał kompletnego. ps. kurier wczoraj nie dojechał ? Właśnie kratki są, tylko chyba gość zdjął do lakierowania. Kurde to nic.. Nie pali się, ale żeby był do piątku u mnie, bo na weekend wyjeżdżam i powrót dopiero w poniedziałek.
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l Autor 8 godzin temu, muunv napisał: Temat i auto to kawal dobrej roboty. Powodzenia w dalszych modach. Dzięki za miłe słowa ???
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l Autor Jest i ona lotka Nowe podświetlenie tablicy i długo szukany zawias 1be od Szafy . Dzięki wielkie Arek ? Zawieszenie jeszcze w tym miesiącu będzie założone Edytowane 4 Kwietnia 20197 l przez xBladex
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l Autor 2 minuty temu, krystian3769 napisał: Robi się gorąco ? Brawo ? e tam gorąco... coś tam staram się dłubnąć przy aucie. Myślę ze w końcu ograne kilka rzeczy i będzie w miarę ładnie wyglądać
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l Autor Jak to się mówi : co za dużo to nie zdrowo czy jakoś tak. Jeszcze kupa gratów czeka na swoją kolej, ale w tym roku musowo musi wpaść bixenon jakiś dobry. Jak ogarnę auto, to w końcu można zrobić tego spota gdzieś. Edytowane 4 Kwietnia 20197 l przez xBladex
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l No myślę że w końcu, bo za miedzą ? Edytowane 4 Kwietnia 20197 l przez krystian3769
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l Autor Pomyślimy ? Pany chce kupić nową chłodnice wody,jakiej firmy polecacie? Edytowane 4 Kwietnia 20197 l przez xBladex
Opublikowano 5 Kwietnia 20197 l Kup ori tak będzie najlepiej bez stresu. Co do be to niby nic ale już widać te 2 cm mniej co jest dużym plusem. Listwa na klapie jest ori czy sam robiłeś??? Daszek super wyszedł..