ŁukaszA4s Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opłaca się to montować jakaś znacząca moc?
Inkognito Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 w 1.8t jest to podstawą modyfikowania auta poczytaj temat modyfikacje 1.8t
ŁukaszA4s Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 ok a czy mogę założyć do seryjnego 1.8T 150? cos podniesie moc?
Łukasz13 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Sam raczej mocy nie podniesie no chyba że masz zatkanego kata:decayed:
ŁukaszA4s Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 mam w siatce w kacie dziurę po turbince nie wiem czy jest zatkany kij wie ale bedzie z deka głosniejszy?
roae Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 bedzie bardziej słychać turbo, co do koni, to na moim przykładzie wawaliłem kata wstawiłem rure i chyba za dużo oczekiwałem,bo różnicy prawie nie poczułem, po pół roku przyzwyczajenia rura mi pękła i musiałem spowrotem wstawić kata, wtedy odczułem tak naprawde jaka była różnica-turbo nie jest tak zamulone wcześniej wstaje....
ŁukaszA4s Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żebym jeszcze znalazł w rozsądnej cenie DP to tak ale ciężko raczej:/
Marc!n Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 są zakupy grupowe.. Koszt zerowy o ile dobrze sprzeda się kata (jeżeli coś w środku jest)
ŁukaszA4s Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 kat zdrowy można powiedzieć jak nowy jaki to koszt DP ?
OLI_B5 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 tyle razy było a i tak łatwiej załozyc temat niż poszukać Za kata wezmiesz max z 250 , dp przy grupowym pewnie cos koło 300 , do tego uszczelki więc dużo nie dołozysz a turbo się odmuli
krzysiekvtec Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 A Co z sonda ? Juz zawsze na check jezdzic ? Czy moze problem jest rozwiazany ?
waldiosa Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Są dwa rozwiązania. Albo wywalasz drugą sondę z auta i softu lub stosujesz przejściówkę (wkręcaną lub już wspawaną) do oszukania drugiej sondy. Wygląda to jak kawałek zagiętej rurki w którą wkręcasz sondę.
Inkognito Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 tak tylko emulator nie daje 100% pewności że check się nie zapali najlepiej usunąć ja programowo. ale nie zaszkodzi sprubować z emulatorem na pewno jest to tańsze rozwiązanie
Rekomendowane odpowiedzi