briano Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Petrol Energy | 3w1 Odżywka do paliw | Benzyna i Diesel | Petrol Energy | 3w1 Odżywka do paliw | Benzyna i Diesel ostatnio sie reklamuja na forum, ktos stosowal? jakies doswiadczenia w materii? Bo wg mnie to pewnie poprawia.....samopoczucie czy sie myle??
trepek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Obrazki na stronie utrzymane w klimacie strony producenta Forte. Imho działają powiększająco na e-penisa.
Fido Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Chyba bym się nie odważył wrzucić tego do zbiornika u siebie. No i ten wpis ZMNIEJSZA ZUŻYCIE PALIWA NAWET DO 15% Może gdyby było 50 % to bym się skusił
Pawelkiwi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jak cokolwiek masz dodawać do paliwa to sprawdzone produkty np. Dodatek do oleju napędowego COMMA Diesel D-TOX, 0,4 litra - Motointegrator.pl - sklep internetowy Ja polecam to klientom i naprawdę wracają bez efektu placebo do naszego serwisu.
michałswd Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Szkoda pieniedzy na takie wynalazki
briano Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak cokolwiek masz dodawać do paliwa to sprawdzone produkty np.Dodatek do oleju napędowego COMMA Diesel D-TOX, 0,4 litra - Motointegrator.pl - sklep internetowy Ja polecam to klientom i naprawdę wracają bez efektu placebo do naszego serwisu. Mozesz cos wiecej npw temacie napisac, jakies wlasne odczucia lub klientow ??
zaradny Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Powiedz mi co faktycznie dają tego typu preparaty? Nie działa to szkodliwie na pompe paliwa/wtryski?
Musashi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 z mojej perspektywy, jezeli uzywac tego typu preparatow to raczej sprawdzone, Motul, Liqui moly. Nie powinno sie ich stosowac w nadmiarze, ani zbyt czesto,
Pawelkiwi Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 To co podałem w linku nie wolno stosować to CR ! W normalnych dieslach i PD raz na pół roku. Widać poprawy w pracy pompowtrysków w diagnostyce, korekcje wtrysków nie są już tak rozjechane. Oczywiście czarodziejski preparat nie naprawi istniejących wad a to już trzeba rozróżnić.
vp-tdi Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 ja uzywam tylko skydd i tylko w okresie zimowym aby nie zamarzlo a tak to szkoda kasy . moze cos tam sie przeczysci moze z setke mniej spali .ale to raczej efekt placebo
Rekomendowane odpowiedzi